Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam şu an onu düşünüyordum. Çanta satıldı.
Osprey Levity 45
Sierra Designs Capacitor 40/60
Granite Gear Crown 2
Belki de farklı bir şey
1 kilonun altında olmasını istiyorum.
Sierra Designs Flex Capacitor 40/60 yolda.. 1200 gram ağırlığında. aynı fiyata 800 gramlık çantalar da vardı fakat "hafif olsunlar" diye çamaşır torbasından farkları kalmamış.
Hayirlisi olsun simdiden, güle güle kullan.
Gectigimiz aylarda birebir inceleme sansim olmustu "Sierra Designs Flex Capacitor" cantasini. Gayet iyi bir ürün. Tasarimini da begenmistim. Basarili buldugum 3-4 canta icerisinde. Osprey Levity almaman cok akillica olmus, uzun ömürlü bir canta oldugunu düsünmüyorum, onun da kullanima bagli yipranmis halde kullanilmisini inceleme sansim olmustu.
Acikcasi ben de bir cok nedenden ötürü ultra gram hesaplarini dikkate almiyorum. Benim icin kullanislilik, dayanim, malzeme secimi, (ihtiyac halinde ve ürünün türüne göre ürünün yedek parcasini olmasi) , kolay tamir edilebilirlik gibi özelliklere dikkat ediyorum.
Secmis oldugun canta da gayet iyi klasmanda.
eyvallah hocam sağolasın.
granite gear crown 2 de üstünde çok düşündüğüm bir çantaydı. fakat bunun da sırt kısmına boydan boya köpük bir malzeme koymuşlar. mutlaka 1-2 yıl içinde çatlayacak, ufalıp darmadağın olacak. yenisini alıp değiştirme imkanı da yok. bütünleşik hale getirmişler. bunun haricinde dört dörtlük bir çantaydı.
iki hafta sonra kumluca merkez, kızlarsivrisi, akdağ, fethiye yani toroslardan kafama göre bi rota çıkardım. kısmet olursa yürüyeceğim. vaktiniz varsa dileyen buyursun gelsin memnun olurum. hatta foruma etkinlikler diye bir bölüm açayım belki gelmek isteyen çıkar.
Malzeme üzerine bazi islemeleri hosuma gitmedi.
Hem o, hem genel anlamda malzeme kesim hatlari hic hosuma gitmedi. Yani evet uyduruk bir havasi var.crown (taç) işlemesi hoşuna gitmedi di mi 200 liralık aliexpress çantalarına benzemiş
olumsuz yorum olayına pek güvenmiyorum. genelde malzemeyi alan kişi malzemeyle arasında duygusal bi bağ kuruyor. şu elemanın incelemeleri hoşuma gidiyor.