rocketadam
Yeni Üye
aynen soru bankaları güncel.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba, sınav önce online sonra yüz yüze mi oluyor? Yoksa yüz yüze bir sınav mı oluyor? Teşekkür ediyorum şimdiden cevap içinDostlar bugün girdim hemen çözüp çıktım. 2022 yılı için bir değişiklik yok. Yalnızca sınav ve belge ücreti biraz fazla bence. MEB'e geçince fiyatları uçurdular. Belgeyi alsak bile telsizlerin fiyatı da malum aya çıktı ama neyse
Ekli dosyayı görüntüle 801
Hayırlı olsun hocam. 14 puan nereden gitti soruları tam ezberleyemediniz mi? Bir de sınava başvurduktan kaç gün sonraya gün verdiler? Ben sürücü kursuna gidiyorum onun da e-sınavına gireceğim daha ama sınav tarihi belli değil. Sınavların üstüste çakışmasını istemem.86 puan ile A sınıfı belge almaya hak kazandım. Sorular aynı. Yalnız ben sayısalcı olmadığım için bu teknik sorularda zorlandım. Mühendislik fakültesi soruları gibi o devreler.
Şehir ve ülke kodları çok çıktı mı?Merhaba , 31.10.2022 tarihinde bende sınava girdim.Telsizcilik ile ilgili hiç bir bilgim yoktu. Sınava 3 gün kala burada ki soruları 2 kez okudum 88 aldım. Sorular tamamen aynı. Hatta şık yerleri dahi aynı. Sınavına kısa süre kalan için sadece soru ve doğru şıkkı okumasını tercih ederim. Sınav geçse de benim gibi telsizcilik bilgisi olmayanlar soruları okumaya , telsizcilik üzerinde araştırma yapmaya devam edecektir
dün girdim burada verilen sorular aynı mors alfabesinden 3-4 falan çıktı sadece, şehir ülke kodlarıda var evet çıkıyor sınavdan hemen sonra sonucunu öğreniyorsun zatenŞehir ve ülke kodları çok çıktı mı?
Bu başlığın ilk sayfasında en üstte pdf formatında bir sürü soru var.Telsiz sınav sorularını nerede bulabilirim
Merhaba , bulunduğunuz bölgede ki halk eğitim tarafından sınav tarihi belirleniyor. Ben başvurduktan 8 gün sonra sınava girdim. 2 ay bekleyen de var. Sorular güncel. Tamamı bu sorulardan oluşuyor. Bir kaç kez okursanız 100 alırsınız . Ben vaktim olmadığı için sadece mors alfabesine çalışamamıştım. Çözüm olarak şöyle birşey yaptım, mors alfabesinde sesli harfleri ezberledim ve işe yaradı.Merhabalar Sınav ücreti yattıktan kaç gün sonra sınava girilir ve soruların güncelliği devam ediyor mu nelere dikkat edilmeli kaç soru çıkıyor kaç dakika sınav
Arkadaşlar sorum hepinize, olası bir deprem veya başka bir felaket durumunda kullanmak için mi bu belgeyi almak istiyorsunuz yoksa sadece hobi mi?