Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ömer beyRota hemen hemen tamam gibi. Aladağlarin jeolojik olarak daha yaşlı masifi Siyah Aladaglar ve daha genç masifi olan Beyaz Aladağlar masifinin kuzeyden güneye olan en uzun dağ transı rotasının harita görselleri huzurlarınızda.
Siyah ve Beyaz Aladağlar Trans Rotası
Aladağları solo transı tavsiye etmem açıkcası. Sadece risk konusundan dolayı değil, o zaten aşikar. Benim tavsiye etmememin sebebi tek başınıza o coğrafya biraz sıkıcı olabiliyor. Büyük bir hevesle gittikten sonra insan ister istemez yalnız kaldıkça ve fiziki olarak zorlandıkça bir moral bozukluğu olabiliyor. Tabi bu saydıklarım herkes için geçerli değil, ancak ben en az bir kişi ile daha motivasyonlu ve eğlenceli olabileceği kanısındayım. Kendim İlk Aladağlar transımı ve sonraki 2 trans faaliyetimi solo yaptım ve bu hiç değişmedi başka kimselerle yaptığım trans faaliyeti daha keyifli olduğunu itiraf etmeliyim.Ömer bey
Planım solo trans Aladağlar yapmaktı ama eşimi ikna edemedim. Onun yerine 17-19 Eylül'de Emler zirve tırmanışı yaptıracak Ankara çıkışlı bir organizasyonla Aladağlar özlemimi gidereceğim. İnşallah seneye solo yürüyüşümü de yapacağım (Her ne kadar hanım köylü gibi gözüksem de ikna kabiliyetim yüksektir. ) Bu süre zarfında muhtemelen bu rotayı yürümüş olursunuz diye tahmin ediyorum. Konuyu takip edeceğim. Paylaşım için teşekkürler.