Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederimuzmanlar her gün 6000 adım yürümeyi tavsiye ediyor. Bu da yaklaşık 4 - 4,5 km mesafe demek.
her gün yurumek kasları gelıstırmez, tam tersi yapar. Kas yoruldugunda kendını omnarmaya ıhtıyac duyacaktır ve protein almadan bu sağlanamaz.her gün mü yürümeliyiz yoksa bir gün arayla mı kasların gelişe bilmesi için 1 gün arayla yürümek daha mantıklı geliyor bana
teşekkür ederimher gün yurumek kasları gelıstırmez, tam tersi yapar. Kas yoruldugunda kendını omnarmaya ıhtıyac duyacaktır ve protein almadan bu sağlanamaz.
Yürü Ercan kardeşim, bakkala da olsa yürü. Akşamları 5'er km yürüsen bile açılırsın. Belki gitmeden önceki son 1 hafta içinde doğada 15 kmlik trekking yapman kendini sınaman açısından faydalı olur. Ne bileyim ayağın su toplar, bir yerin ağrır aksar bunları anlarsın.
Uyarı için teşekkür ederim, hakkınız var. Yasaklardan bitsin, doğruca atacağım kendimi. İlk etapta öyle uzun yürüyüşler yapamam, iddialı konuşmayayım ama ileride Likya Yolu'nu yürümek gibi bir hayalim var. Hatta daha fazlasını da düşülüyorum, vakti gelince inşallah onlar için de danışmak nasip olur.@Kara Budun hocam, Karadeniz hariç, diğer bölgeler için Haziran ortasına kadar vaktiniz var. Temmuz ayından sonra hem hava ısınıyor hem de su kaynakları tükeniyor. O yüzden elinizi biraz çabuk tutun.