Kara Budun
Üye
Forumda epey bakındım ancak telsizlere ve telsizciliğe ilişkin bir şey bulamadım. Doğru yerde başlık açıp açmadığım konusunda da emin değilim ve bu nedenle affınıza sığınıyorum. Asıl konumuza gelirsek doğa etkinliklerimde sıklıkla telefonun çekmediğine tanık oluyorum. Esasen bundan şikayetçi değilim hatta haz aldığımı bile söyleyebilirim. Diğer taraftan bu tarz etkinlikleri birlikte planlayıp deneyimlediğim arkadaşlarımla iletişimi kesintisiz sağlaması bakımından telsizciliğe merak sarmış durumdayım. Kamp alanından uzaklaştığımda gerektiği takdirde geride kalanlarla iletişimi sağlayabilmesi bakımından gayet kullanışlı aletler olduklarını düşünüyor ve yakın zamanda bir çift edinmek istiyorum. Gelgelelim konuya dair bilgim ve deneyimim yok. Konuya vakıf arkadaşlar bilgilerini, tecrübelerini paylaşırlarsa belki ilk etapta benim işime yarayacaktır ancak ileride muhakkak başkaları da okuyup yararlanacaktır. Sorularımı da kısmetse konuya vakıf arkadaşlardan gelecek olan iletilere ve sonrasına saklıyorum.