Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Attığınız pantolon benim de dikkatimi çekti fakat bu model su geçirmezlik yerine su tutmazlık var. Bunlar arasında fark var bildiğim kadarıyla ama ne kadar fark eder su geçirme konusunda herhangi bir fikriniz var mı?High mountain'ın k2 modelini kullanmadım ama nepal modeli (yazlıktır) gerçekten çok iyidir. k2'de de aynı başarıyı yakaladılarsa neden alınmasın.
Mudwill hiç kullanmadım. Ama kullanan birinden fena halde değerlendirme bekliyorum. Benim de dikkatimi çeken bir marka zira. Tercih edip kullanırsanız fikirlerinizi lütfen paylaşın.
Bunlara ek şu değerlendirilebilir:
https://www.decathlon.com.tr/sh520-x-warm-pantolon-id_8526025.html
Bu fiyata bence güzel bir pantolon. Mağazada geçen baya bir evirdim çevirdim. Gerçekten iyi.
https://www.highmountain.com.tr/Selam,
Mudwill ve High Mountain isimlerini ilk defa duyuyorum. Mudwill'in ürünleri ilgincmis inceleyecegim sitelerini, olur da bir gün kullanan birinin yorumunu duymak isterdim. High Mountain nedir kimdir, ürünün bulundugu bir link verebilir misin?
Mudwill ve Highmountain için de geçerli bir durum. Onlar da su geçirmez değiller. Zaten gerçekten su geçirmez pantolonlar goretex vb membrana sahip dolayısıyla oldukça pahalı ürünler oluyorlar. Bir de kayak/snowboard için üretilmiş pantolonların çoğu su geçirmez ancak onlar da yürümeye elverişili olmayan kaba saba ürünler genellikle.Attığınız pantolon benim de dikkatimi çekti fakat bu model su geçirmezlik yerine su tutmazlık var. Bunlar arasında fark var bildiğim kadarıyla ama ne kadar fark eder su geçirme konusunda herhangi bir fikriniz var mı?
Tesekkür ederim ben yerli markalari tanimiyorum, ikisinin de ilginc ürünleri varmis. Mudwill'in ürün fotograflari biraz fikir veriyor, HM'in ürün fotograflari bayagi basarisiz, yani neden özenmezler hayret. Ama inceleyecegim.https://www.highmountain.com.tr/
Buyrun bu sitelerinin linki. İkisi de Türk markası ve High Mountain baya beğenilen bir marka.
Teşekkürler cevabın hakkında. K2 pantolonun açıklamasında 20000 gibi Bi değer verince gerçekten su geçirmez sandım. O zaman üçünden birini almak arasında bir fark diye varsayıyorum.Mudwill ve Highmountain için de geçerli bir durum. Onlar da su geçirmez değiller. Zaten gerçekten su geçirmez pantolonlar goretex vb membrana sahip dolayısıyla oldukça pahalı ürünler oluyorlar. Bir de kayak/snowboard için üretilmiş pantolonların çoğu su geçirmez ancak onlar da yürümeye elverişili olmayan kaba saba ürünler genellikle.
Sonuç burada bahse konu her üç pantolon da su geçirmez değil.
Ne demek. Evet, bu benim de çok dikkatimi çekti. High Mountain fotoğraf konusuna hiç özenmemiş. İkisinin de siteleri özensiz hazırlanmış durumda. Aslında biraz reklam ve iyi hazırlanan site ve fotoğraflarla satışlarını katlayabilirler.Tesekkür ederim ben yerli markalari tanimiyorum, ikisinin de ilginc ürünleri varmis. Mudwill'in ürün fotograflari biraz fikir veriyor, HM'in ürün fotograflari bayagi basarisiz, yani neden özenmezler hayret. Ama inceleyecegim.
Mudwill ve Highmountain için de geçerli bir durum. Onlar da su geçirmez değiller. Zaten gerçekten su geçirmez pantolonlar goretex vb membrana sahip dolayısıyla oldukça pahalı ürünler oluyorlar. Bir de kayak/snowboard için üretilmiş pantolonların çoğu su geçirmez ancak onlar da yürümeye elverişili olmayan kaba saba ürünler genellikle.
Sonuç burada bahse konu her üç pantolon da su geçirmez değil.
Ne demek. Evet, bu benim de çok dikkatimi çekti. High Mountain fotoğraf konusuna hiç özenmemiş. İkisinin de siteleri özensiz hazırlanmış durumda. Aslında biraz reklam ve iyi hazırlanan site ve fotoğraflarla satışlarını katlayabilirler.
@aganta burina burinataYeri geldi kullandigim ve denedigim bir kac örnek paylasayim:
@aganta burina burinata
Bu bahsettiğiniz ürünler (hiç kullanmadım bu tarz dış pantolon) fena halde terletecekmiş gibi duruyor. Sanki yağmurdan korunayım derken kendi terinde boğulmak gibi
Bu konudaki tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz? Ben tamamen yanlış bakıyor da olabilirim olaya.
Mudwill ve Highmountain için de geçerli bir durum. Onlar da su geçirmez değiller.
Selamlar20000mm yazmislar sitesinde, yani bir gtx memran kadar yalitimli degil mi demek istedin yoksa verdikleri degerin dogru olmadigini anlatmak istedin anlayamadim. Ilgimi cekti k2'yi sanirim sen kullaniyorsun, nasil biraz ürün hakinda bilgi vermen mümkün mü?
öyle şarıl şarıl yağan yağmurda çadırda çok konakladım fakat yürüdüğümü hiç hatırlamıyorum. normal kıvamdaki yağış genellikle ceketten kayıp akıyor. bugüne kadar pantolonum rahatsız edecek derecede ıslanmadı. yukarıda önermeme karşın pantolonları hiç nikwaxla yıkamadım. bence softshelleri nikwaxla yıkayıp çok iyi sonuç alınır.