Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle katılıyorum.şu memleket yunan'ın, italyan'ın elinde olsa tanıyamazdınız
Kesinlikle katılıyorum.
Diğer söylediklerine de katılıyorum tabi ama burası çokomelli
şu memleket yunan'ın, italyan'ın elinde olsa tanıyamazdınız.
Kamp grubu görünce hiç istemediğim bir anım canlandı.Şimdi bu arkadaşlar grup olarak gelmişler. Eğlenmek gayesindeler, anlıyorum.
Şu tavuk ambalajı mıdır köpüğü müdür her ne lanetse doğanın başına ciddi bir bela. Hayır anlamadığım en çok doğaya bırakılan çöpü bu tavuk zımbırtısı oluşturuyor. Sanki insanlar diğer çöplerini (yani bir kısmını) alıyor da, tavuk ambalajını özellikle bırakıyor gibiler.arabayla ulaşım sağlanan her yeri tavuk ambalajları, pet
Tatsız bir tecrübe olmuş bence. Tamamen eğlenme amaçlı doğaya giden kamp gruplarından uzak durmak lazımmış demekki. Daha çok tecrübe öğreneceğim sanırım buradanKamp grubu görünce hiç istemediğim bir anım canlandı.
İki yıl önce bir arkadaşın ısrarı üzerine büyük kamp gruplarından birinin organize ettiği Düzce kampına gitmiştim. "Gel, çok eğlenceli olacak, rafting yapacağız ve daha bir sürü aktiviteler..." falan derken tamam deme gafletinde bulundum. Hayatımda verdiğim bir karardan ötürü bu kadar pişman olduğumu hatırlamıyorum.
Çadırımı kurdum, zaten o kadar kalabalık ki herkes dip dibe. Dakika bir gol bir, yanı başımızda bir ateş yakıldı. Rüzgarın savurduğu korlar henüz yeni aldığım, ilk kez kurduğum çadırı yakıyordu. Çadırı bile toplamadan en tenha yere kaçtım. Saatler ilerledikçe çevrem yine çadır doldu, neyse ki bunlar ateş yakmadı.
Benim ve hatta kampa tüm gelenlerin canını en sıkan olay da aşırı terbiyesiz, saygısız 8-10 kişilik bir grubun varlığıydı. Abartısız söylüyorum, sabahın ilk ışıklarına kadar içip, hayrkırarak konuşup, ağızlarından küfür eksik olmadı. Ne etkinlik sahipleri ne misafirler ne de kamp alanı sahiplerinin uyarılarına kulak astılar. Zaten kimse de pek ses çıkaramadı. Sabah uyanınca -tabii uyuduysam- resmen kaçarak uzaklaştım oradan. Sonradan öğrendik ki aldıkları sadece alkol değilmiş.
300 km yol gittiğime mi yanayım, böyle rezil olmak için ekstra para ödediğime mi, çöken psikolojime mi bilemedim.