Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dış katman olarak mı? Yoksa farklı bir ekipman mı.Teşekkür ederim. Peki başlangıç için önerdiğiniz ürünler var mı? 1000-1500 arası bütçe ayırabilirim
Önümüzdeki bahar dönemi için belirttiğim yerler. Geneli 3000 mt üzeri dış katman. Diğer iç katmanlar için sentetik içlik ve polar buldum.Dış katman olarak mı? Yoksa farklı bir ekipman mı.
Eğer tam olarak kullanım amacınızı(gerçi yukarıda büyük ölçüde bahsetmişsiniz) ve hangi ekipmanı istediğinizi söylerseniz öneriler çıkacaktır.
Şimdi bahsettiğiniz bütçeye maalesef herhangi bir markanın 3 katman(3L) goretex pro membranlı herhangi bir ürününü öneremiyorum. Zira tamamı 3000+ liralar olmuş Örneğin:Önümüzdeki bahar dönemi için belirttiğim yerler. Geneli 3000 mt üzeri dış katman. Diğer iç katmanlar için sentetik içlik ve polar buldum.
Konuya ilk cevap yazdığımda sadece mağazada incelemiştim ürünü. Geçtiğimiz kış bir tane satın aldım. Oldukça güzel detaylandırılmış başarılı bir ürün. Teknik/yarı teknik dağcılık için düşünülmüş güzel bir mont. Montun farklı bölgelerinde farklı malzemeler kullanılmış. Elyaf, yün ve softshell bileşenler var. Kaskla kullanmaya uygun. Entegre bir maskesi var ki soğuklarda iş görüyor. Mont kalın bir ürün değil. Efor esnasında kullanım için tasarlandığından ince tutulmuş. Ama kış faaliyetlerinde molalar dışında gayet iyi. Su geçirmez bir malzeme değil bu arada. Özetle ben çok başarılı buldum. Bir de bir yıldan uzun süredir fiyatı değişmeyen ender Decathlon ürünlerinden sanırım.Başlık biraz eski ama ilk mesajdaki montu ben de merak ediyordum var mı acaba kullanan
Eklemek istiyorum, kene ve böceklerden korunmak için de uzun tayt birebir. Yaz tırmanışlarında uzun tayt giyerim her zaman.Ben bu konuda kadınlara özendim gittim aldım bir koşu taytı decatlondan bir de kesinlikle gece bile sadece giymek için olsada hem az yer kaplaması hem esnekliği ile can kurtarıyor , özellikle bahar mevsimlerini tercih edenlere tavsiye ederim