Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aklımda bu vardı gerçekten. Çünkü çanta hakkında internette yalnızca iki inceleme yazısı ve bir video var. Ocak'ın sonunda çantayla 10-15 günlük bir yolculuğa çıkacağım. Sanıyorum ki o yolculukta çantayla birbirimizi iyi tanıyabiliriz. O yolculuktan sonra yazmayı çok isterim.Hayırlı olsun, güzel bir çanta sahibi olduğunuzu düşünüyorum.
Çantanız gelipte kullandığınız zaman bir inceleme yazısı yazsanız siteye ne güzel olur. Değilse ben yazıcam
Aklımda bu vardı gerçekten. Çünkü çanta hakkında internette yalnızca iki inceleme yazısı ve bir video var. Ocak'ın sonunda çantayla 10-15 günlük bir yolculuğa çıkacağım. Sanıyorum ki o yolculukta çantayla birbirimizi iyi tanıyabiliriz. O yolculuktan sonra yazmayı çok isterim.
Teşekkür ederim. Yol boyu fazlasıyla fotoğraf çekeceğim. Bir arkadaşımla birlikte Antalya, Muğla, Aydın ve İzmir'e gideceğiz. Şöyle güzel kafa dinleyelim diyoruz.Çanta hayırlı olsun. Lütfen güzelce fotoğraflayın yayınlayalım. Yolculuk nereye?
Teşekkür ederim. Yol boyu fazlasıyla fotoğraf çekeceğim. Bir arkadaşımla birlikte Antalya, Muğla, Aydın ve İzmir'e gideceğiz. Şöyle güzel kafa dinleyelim diyoruz.
Çok iyi olur. Hem tanışmış oluruz. Yaklaştığımızda mesaj atarım.Kumluca taraflarına yaklaşırken mesaj atın gelidonya fenerine götüreyim.