Template errors

• Template public:PAGE_CONTAINER: [E_DEPRECATED] Creation of dynamic property XenGenTr\XGTForumistatistik\XF\Template\Templater::$XT_footer is deprecated (src/addons/XenGenTr/XGTForumistatistik/TL.php:50)

Ekipman değişikliği hakkında fikrinizi almak istiyorum

Burayı da baya meşgul ettim ama şu an çantamı iyi bir fiyata sattım ve yakın zamanda çanta alacağım. Fakat easyfit 70 ve Elan 60 arasında kaldım. Elan 60'a daha yakın gibiyim ama tam anlamıyla karar veremiyorum. Boyum 188 cm kilom 90. 60 Litre çanta rahatça yetiyor bana. Uzun yürüyüşler yapıyorum. Sizce hangisini almalıyım? Kararsızlığımla sizleri de uğraştırdım kusura bakmayın lütfen.

Son düzenleme:
Merhabalar tekrar,
Şimdi bu ikisi arasında -kendim de kullandığım için- Tiberline Elan 60 tavsiye ederim. Ancak boyunuz uzunmuş. Şöyle bir şansınız varsa; bir mağazaya gidip sizin sırtınıza göre ayarlayarak takmak, bunu deneyin derim. Sıkıntı olacağını pek zannetmiyorum (zira sırt sisteminin yüksekliği ayarlanabiliyor) ama önce denemekte fayda var. Onun dışında gerçekten kütür kütür çantadır kendileri.

Çok teşekkür ederim ama öyle bir imkanım olmadığı için sabah Timberline Elan 60'ı sipariş ettim K2 outdoor'dan. Gelince bakacağız umarım uzun boyum her zamanki gibi bana sorun yaratmaz. :)

Hayırlı olsun, güzel bir çanta sahibi olduğunuzu düşünüyorum.
Çantanız gelipte kullandığınız zaman bir inceleme yazısı yazsanız siteye ne güzel olur. Değilse ben yazıcam :)

Hayırlı olsun, güzel bir çanta sahibi olduğunuzu düşünüyorum.
Çantanız gelipte kullandığınız zaman bir inceleme yazısı yazsanız siteye ne güzel olur. Değilse ben yazıcam :)
Aklımda bu vardı gerçekten. Çünkü çanta hakkında internette yalnızca iki inceleme yazısı ve bir video var. Ocak'ın sonunda çantayla 10-15 günlük bir yolculuğa çıkacağım. Sanıyorum ki o yolculukta çantayla birbirimizi iyi tanıyabiliriz. O yolculuktan sonra yazmayı çok isterim. :)

Aklımda bu vardı gerçekten. Çünkü çanta hakkında internette yalnızca iki inceleme yazısı ve bir video var. Ocak'ın sonunda çantayla 10-15 günlük bir yolculuğa çıkacağım. Sanıyorum ki o yolculukta çantayla birbirimizi iyi tanıyabiliriz. O yolculuktan sonra yazmayı çok isterim. :)

Çanta hayırlı olsun. Lütfen güzelce fotoğraflayın yayınlayalım. Yolculuk nereye?

Geri