birseydenanlamayanadam
Yeni Üye
Arkadaşlar herkese selamlar , forumdan yeni haberim oldu . Geçen sene Likya yolunun Olympos - Adrasan , Adrasan- Karaöz etaplarını yürüdüm . Bilgisizlikten olsa gerek pamuklu günlük çoraplar ile yola çıktım . Ayakkabım Columbia marka gora-tex bir üründü . Fakat 2. gün sonunda ayaklarım su topladı ve yürüyüşü bıraktım. Normalde 1 hafta daha devam edecektim . Bu arada ayakkabımın bağları çok gevşek ve tırnaklarım uzundu. Muhtemelen yola çıkmadan önce yapılacak tüm hataları 1 seferde yapmıştım Yola çıktığımda kilom 95 ti . Bu sene 78 kg'a kadar düştüm daha hafif gideceğim ...
Tecrübeli arkadaşlar aşağıdaki ekipmanlar için öneride bulunursa çok sevinirim .
Kuru havada giyilecek bir trekking ayakkabısı ( Gora-tex , bot vb. ürünler o mevsimde sıcakta çekilmiyor ) Fiyat ucuz olmalı ömürlük bir ayakkabı bakmıyorum .
Uygun fiyatlı trekking çorapları decathlondaki modeller iş görür mü ?
Hafif ve uygun fiyatlı çadır
10 derece uygun fiyatlı uyku tulumu
Oluşabilecek ayak su toplaması vs patlamadan kullanılacak jel band , moleskin vb. ürün
Ve diğer tavsiyeler
Her ürüne uygun fiyatlı yazdım kusura bakmayın bütçe kısıtlı ....
Herkese teşekkür ederim .
Tecrübeli arkadaşlar aşağıdaki ekipmanlar için öneride bulunursa çok sevinirim .
Kuru havada giyilecek bir trekking ayakkabısı ( Gora-tex , bot vb. ürünler o mevsimde sıcakta çekilmiyor ) Fiyat ucuz olmalı ömürlük bir ayakkabı bakmıyorum .
Uygun fiyatlı trekking çorapları decathlondaki modeller iş görür mü ?
Hafif ve uygun fiyatlı çadır
10 derece uygun fiyatlı uyku tulumu
Oluşabilecek ayak su toplaması vs patlamadan kullanılacak jel band , moleskin vb. ürün
Ve diğer tavsiyeler
Her ürüne uygun fiyatlı yazdım kusura bakmayın bütçe kısıtlı ....
Herkese teşekkür ederim .