Template errors

• Template public:PAGE_CONTAINER: [E_DEPRECATED] Creation of dynamic property XenGenTr\XGTForumistatistik\XF\Template\Templater::$XT_footer is deprecated (src/addons/XenGenTr/XGTForumistatistik/TL.php:50)

Ekim ayı Likya yolu için ekipman tavsiyesi LÜTFEN

Arkadaşlar herkese selamlar , forumdan yeni haberim oldu . Geçen sene Likya yolunun Olympos - Adrasan , Adrasan- Karaöz etaplarını yürüdüm . Bilgisizlikten olsa gerek pamuklu günlük çoraplar ile yola çıktım . Ayakkabım Columbia marka gora-tex bir üründü . Fakat 2. gün sonunda ayaklarım su topladı ve yürüyüşü bıraktım. Normalde 1 hafta daha devam edecektim . Bu arada ayakkabımın bağları çok gevşek ve tırnaklarım uzundu. Muhtemelen yola çıkmadan önce yapılacak tüm hataları 1 seferde yapmıştım :) Yola çıktığımda kilom 95 ti . Bu sene 78 kg'a kadar düştüm daha hafif gideceğim ...

Tecrübeli arkadaşlar aşağıdaki ekipmanlar için öneride bulunursa çok sevinirim .

Kuru havada giyilecek bir trekking ayakkabısı ( Gora-tex , bot vb. ürünler o mevsimde sıcakta çekilmiyor ) Fiyat ucuz olmalı ömürlük bir ayakkabı bakmıyorum .
Uygun fiyatlı trekking çorapları decathlondaki modeller iş görür mü ?
Hafif ve uygun fiyatlı çadır
10 derece uygun fiyatlı uyku tulumu
Oluşabilecek ayak su toplaması vs patlamadan kullanılacak jel band , moleskin vb. ürün
Ve diğer tavsiyeler

Her ürüne uygun fiyatlı yazdım kusura bakmayın bütçe kısıtlı ....

Herkese teşekkür ederim .

Hocam teşekkür ederim cevaplar için YouTube ve blog sitenizi yukarıdaki linkleri defalarca okudum ve izledim . Emeğinize sağlık . Lakin ayakkabı ve çadırda gönderilen ürünler benim için pahalı . Çadır en hafif olanı alacağım sonuçta yazın kullanacağım . Ayakkabı için Merrell maipo 2 isimli üründe karar kıldım sizce başımı agritir mı ?

https://www.instreet.com.tr/merrell...MIw_mRjbar5AIVxEMYCh332QiyEAQYASABEgKfk_D_BwE

Çoraplar için bu üründen sipariş ettim

https://www.decathlon.com.tr/forcla...MIu6vLqbar5AIVi-maCh1iHAo8EAQYASABEgJ0A_D_BwE

Numara sorunu var üstat arattim ama bulamadım . Merreli vibram taban ve kenarları fileli hava alsın ayak kuru kalsın diye bulmuştum . Daha önce kullanmadım bu merreli

Aman şu Merrell denen markadan uzak durun. Bir iki sandaleti dışında görüntüde afili kalite ve sağlamlıkta vasatın altı ayakkabı ve botları var. Gerçekten pişman olursunuz aldığınıza. Ayrıca linkteki ucuz da sayılmaz.
Membranlı su geçirmez falan olmasın demişsiniz (ki kuru yaz faaliyetleri için son derece akıllıca), şu ayakkabı da makul bütçe ile işinizi Merrell'dan çok daha iyi görür:
https://www.decathlon.com.tr/mh500-ayakkabi-id_8503763.html
Aynısının 90 lira fazlaya NovaDry membranlısı da var.
Öte yandan @Alaattinin Kafa Lambası nın önerdiği model de çok çok iyi.

Aman şu Merrell denen markadan uzak durun. Bir iki sandaleti dışında görüntüde afili kalite ve sağlamlıkta vasatın altı ayakkabı ve botları var. Gerçekten pişman olursunuz aldığınıza. Ayrıca linkteki ucuz da sayılmaz.
Membranlı su geçirmez falan olmasın demişsiniz (ki kuru yaz faaliyetleri için son derece akıllıca), şu ayakkabı da makul bütçe ile işinizi Merrell'dan çok daha iyi görür:
https://www.decathlon.com.tr/mh500-ayakkabi-id_8503763.html
Aynısının 90 lira fazlaya NovaDry membranlısı da var.
Öte yandan @Alaattinin Kafa Lambası nın önerdiği model de çok çok iyi.

Daha önce hiç kullanmadım Merrell . Tek almak isteme sebebim goratex olmayan ( eylül-ekim geçen sene likya yolunda ateş çıktı ayaklarımdan :) ) yanları açık olması ve vibram taban olması .

Kullanmadan ön yargılı davranmak istemem ancak bana da uzun mesafeleri kamp yüklü yürürken rahat ettirecek bir model gibi gözükedi. Belki de yanılıyorumdur ama.

yaklasim-1.jpg

Temmuz ayının ortasında Decathlon'da görüp fotoğrafını çekmiştim. Şimdi aklıma geldi. Tam bir yaklaşım ayakkabısı. Elbette İtalyan üretimi bir ayakkabı kadar kaliteli değildir fakat alıp elime inceledim. Kütür kütür ayakkabı. Mesela 42 giyene 43 (kalın sentetik çorapla) gayet iyi olur.

Ekimin ilk veya 2. haftası gibi tam tarih net değil . Ayakkabıyı erken alıp biraz giymek istiyorum ki ayağıma uyum saglasin . Bakalım rotayı da tam belirlemedim .

Ayak tedavi ürünleri , çadır ve çanta kaldı alınacak ( çanta 70 lt var yurt dışı seyehatte kullanıyorum büyük geldi geçen sene ) 40-50 lt bir çanta alacağım ... Max ağırlık şu hariç 9 kg hedefim var . Geçen sene 14 du... Vücuttan da 19 kg falan eksilttim. Bakalım ...

Eyvallah üstadım yazarım . Yukarıda bahsettiğin ayakkabıyı aldım ayağımda sürekli giyiyorum alışsın diye ... Husky tulum aldım birde 800 gr. diye tercih ettim . 0 derece diyor aslında gerekli değil ama ben kış projelerinde de kullanacağım . Hafif olması sebebi ile tercih ettim ...

Geri