Outdoor Trekking Çadır - 2 Kişilik - Renksiz - MT900
Outdoor Trekking Çadır - 2 Kişilik - Renksiz - MT900 null MT900 2 kişilik, polsüz yapıdaki trekking çadırı dağda bivak yaparken ultra hafif bir çözüm arayanlar için tasarlandı.
www.decathlon.com.tr
Decathlon çoğu kamp malzemesine geçtigimiz haftalarda epey bir zam yapti yeni outdoor sporlarina baslayacak arkadaslar icin kötü oldu gerçekten , sifirdan malzeme toplamasi epey zor ve masraflı artik .
Ultralight yurtdisinda benzeri olan z packs in iki kisilik cadiri ve gossamergear ın iki kisilik cadirina ve lanshan 2 pro ya benzer bir çadırı türkiyeye getirmiş fiyatı epey tuzlu ancak bir alternatif olabilir yurtdisindan dedigim marka çadirlara göre ,
iki kisi doğa yürüyüsü icin ultrahafif bir çadir ariyorsaniz öncelik şu olmalı ;
Çadır batonlarla kurulmalı ki çadır polü taşınmasın , 20-40 denye kumaş kullanılmalı ki hafif olsun, minimal bir tasarım olsun ki hafif olsun . Yukaridaki decathlon un cadiri 1.3 kg iki kisilik kisi basina 650 gr düşüyor ve bu epey iyi bir rakam , 650 gr çadır 500 gr mat 750 gr tulum ve 1.5 kg canta ile epey hafif bir malzeme kiti olabilir . iki kisilik cadir da tek kisi kalip malzemeleri de yayabilirsiniz çadıra rahat olur .
Çadırın fiyati her şeyin fiyatı uçtuğundan epey uçuk ama belirli bir ce standartı var en azından ve bilinen bir marka , bir alternatif olabilir diye paylasmak istedim .
Şahsen benim beğendiğim bir dizayna sahip olan lanshan 1 ve lanshan 2 ye yukaridaki cadir çok benziyor lanshan1 ve 2 de mld solomid in dizaynini kullaniyor yukaridaki çadir çin malı bir marka dan alinan kötü kumaşa sahip değildir diye düsünüyorum.
Netice itibariyle fiyati her seyin fiyati uçtuğu gibi buda uçuk ama değerlendirilebilir ce standartı olan bir ürün sonuçta paylasmak istedim hayirli gunler .