Merhaba daha yeni bir hafta önce geldiğim yaptığım bir yürüyüşten bahsetmek istiyorum acaba olur mu diye düşünmekte iken 4 gün sadece hamak ile yedek sadece 1 çorap ile yaptığım yürüyüş ultra hafif bir yürüyüş idi 24 28 ağustos arası yaptım ovacıktan başlayıp babadağı tırmanıp kozağacı sonra kirme sonra kelebekler vadisi daha sonra kabak a sadece 1 günde geldim kabak sahilde uyuduktan sonra çadırsız , cennet koyuna gittim orada 1 gün hamakta kaldım oradan arkadaki çılgın patikadan kimseye önermiyorum iflahım kesildi alıncaya çıktım evet cennet koyundan alıncaya inilip çıkılabiliyor ama üçkeçi mevki denen mevkideki %75 belki eğim olan keçilerin taş yuvarladığı ipli olan bölüm çok ama çok zordu böyle patika olmaz diye sövdüm yol boyu resmen .. bir daha da asla denemem inilir ama çıkılmaz inmesi 35 dk çıkması 2 2.5 saat rahat olur oradan ge ye ordanda bel e sonra tekrar alıncaya ordan kabak koyuna gelip bu sekilde bitirdim 4 gün sadece cibinlikli hamak kullandım tek çorap yedek kıyafetim olarak 1229gram ile bitirdim yürüyüşümü çantamda bulunan eşyalar şunlardı :
çanta : deuter 20 lt 420 gr cibinlikli hamak 530 gr yedek merino çorap 40 gr petzl kafa lambası 84gr ilk yardım 1 yara bandı 5 gr spork+çakmak 35gr adaptör + kablo 65gr tüm eşyalarım bu kadardı 20 lt çanta bile fazlaydı 10 lt 8 lt bile yeterliymiş ti aşırı sıcakta bu kadar yürüyüş çok bunaltıyor tek eksi yanı buydu ama gerçekten yürünebiliyor bu kadar hafifte , deneyim olarak hamakta uyuması gece serin oluyor ağustos ta olsa üşüdüm biraz , onun dışında günübirlik yürüyüş gibi yürümesi çok eğlenceli ve rahat hakaten 4 gün belki 65 km üzeri yürüdüm 28 km ovacık kabak kabak cennet koyu 5.5 cennet koyu alınca 2.5 alınca ge bel derken birde belden alınca alıncadan kabak koyu şelalesi sonra kabak koyundan vadiden yukarı caminin oraya tekrar geliş ciddi yordu ama hakaten hafif olunca hepsini tamamlayabildim bu da böyle bir deneyimim oldu arkadaşlar )
https://lighterpack.com/r/k3zxot malzeme listem
çanta : deuter 20 lt 420 gr cibinlikli hamak 530 gr yedek merino çorap 40 gr petzl kafa lambası 84gr ilk yardım 1 yara bandı 5 gr spork+çakmak 35gr adaptör + kablo 65gr tüm eşyalarım bu kadardı 20 lt çanta bile fazlaydı 10 lt 8 lt bile yeterliymiş ti aşırı sıcakta bu kadar yürüyüş çok bunaltıyor tek eksi yanı buydu ama gerçekten yürünebiliyor bu kadar hafifte , deneyim olarak hamakta uyuması gece serin oluyor ağustos ta olsa üşüdüm biraz , onun dışında günübirlik yürüyüş gibi yürümesi çok eğlenceli ve rahat hakaten 4 gün belki 65 km üzeri yürüdüm 28 km ovacık kabak kabak cennet koyu 5.5 cennet koyu alınca 2.5 alınca ge bel derken birde belden alınca alıncadan kabak koyu şelalesi sonra kabak koyundan vadiden yukarı caminin oraya tekrar geliş ciddi yordu ama hakaten hafif olunca hepsini tamamlayabildim bu da böyle bir deneyimim oldu arkadaşlar )
https://lighterpack.com/r/k3zxot malzeme listem