Template errors

• Template public:PAGE_CONTAINER: [E_DEPRECATED] Creation of dynamic property XenGenTr\XGTForumistatistik\XF\Template\Templater::$XT_footer is deprecated (src/addons/XenGenTr/XGTForumistatistik/TL.php:50)

Türkiye'deki En Güvenilir Outdoor Mağazaları

North Face

Yeni Üye
Merhaba Arkadaşlar;

Malumunuz ülkemizde dağcılık faaliyetleri için gerekli teknik ekipman veya malzeme için birçok ürün çeşidi bulunuyor.Ama yinede şahsım olarak istediğim her ürünü bulamıyorum veya bulduğum ürünün rengini,bedenini vs.. temin konusunda sıkıntılar var.Ayrıca outdoor mağazaları veya siteler ne kadar güvenilir ? Benim alışveriş için hazırladığım listedeki ürünün biri bi mağazada diğeri farklı mağazada ve alakasız.

Sizlerin bana önerebileceği, ürün yelpazesi ve çeşidi çok olan, iade değişim vs. konularda sorun yaşamayacağım mağaza veya site bilgisi rica ediyorum.Benim alışveriş yaptığım veya takip ettiğim 3 siteyi burdan paylaşmak istiyorum bu mağazalar hakkında da bilgisi ve tecrübesi olan varsa paylaşırsa sevinirim.Saygılarımla..

1- k2outdoor.com.tr/
2- adrenalinoutdoor.com/
3- everestoutdoors.com/

doğaspor ve rota outdoor tavsiye ederim. dürüst insanlardır. sizin saydıklarınız arasında da everest. telefon açın. peşin ödeme imkanınız varsa pazarlık edin. tabi aramışken stok durumunu da sorarsınız.

Peşin ödeme imkanım şuan yok.Malzeme listem zaten 3.000 tl yi buldu.Kredi kartı ile taksit tercih edicem.Önerdiğiniz mağazalarada bakıcam teşekkür ederim.

Decatlon'a baktım işe yarayacak ürünler var fakat bizim doğa sporları dağcılık ekipmanları olarak pek bişey yok.Sadece bolca ayakkabı gördüm ve çoğu markada yok.Ama fiyatlar gayet uygun.Öneriniz için teşekkürler.

Geri