İyi günler,
Nepal dediğiniz sanırım High Mountain markasının nepal modeli. Ben pantolonlarını başarılı buluyorum bu markanın. Mevsim belirtmemişsiniz ama nepal modeli daha ince ve bahar/yaz aylarındaki aktivitelerde kullanmaya daha uygun. Aynı markanın kışlık olarak K2 modeli mevcut. Nepal su geçirmez değil ancak çabuk kuruma özelliğine sahip, k2 de ise su geçirmezlik de var. Çevremde baya kullananın olduğu bir marka, fiyatlar da uygun sayılır. Mağazada incelediğim kadarıyla da oldukça kaliteli görünüyorlar. Öte yandan Mudwill'in ürünlerini inceleyince baya iyi görünüyorlar, peki kullandın mı derseniz hayır. İkisi de yerli üreticiler ve genelde kullanılan kumaşlar ithal muadilleri ile aynı oluyor (gore-tex, texapore gibi teknik membranları hariç tutuyorum. Zaten onlar da 500 liranın üzerinde genelde). Bunlara ek olarak aynı fiyat gamında kendim de kullandığım Evolite drift modeli var, su geçirmez değil ancak çabuk kuruyor. Oldukça da rahat ettim ben şahsen, ki bu da kışlık bir model. Ayrıca yine yerli üretim bir Bursa markası olan Wolfram var. Polarını ve gömleğini kullandım, ikisi de gayet başarılı, bu da değerlendirilebilir. Aslına bakarsanız 150-200 tl aralığında bu birkaç marka dışında pek te bir alternatif yok gibi. Haa birde Quechua var dechatlon'un.