Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yahu 16 lira için mi sizden alacaklar atlas'ta 341 lira mağazaya gitsen 320 olur mu hatta 300 liram var öğrenciyim şudur budur desen yok demezler
yahu 16 lira için mi sizden alacaklar atlas'ta 341 lira mağazaya gitsen 320 olur mu hatta 300 liram var öğrenciyim şudur budur desen yok demezler
Hocam git o fiyata indir gel burda indirdim de ben sana çay ısmarlarım.341 lira internetteki havale (kargo dahil) satış fiyatı (atlas kamp). mağazadan teslim alınca, peşin ödeyince kargoyu düşürtüyorsun oluyor 320 lira. her türlü iddiasına varım 300 liraya havada karada bırakırlar...
Pazarlık payı var diyorum hocam ayrıca fatura teslim yanında.Dediğiniz gibi gerekirse 350 TL verilir mağazadan alınır. İkinci elin bu fiyata hiç bir cazibesi yok.
Çok konuşma zorla satış yapmıyoruz. Hıyar mısın nesin indirim payı var ne demek senden bir cacık olmaz.hacımı hocamı yok sana garezimiz mi var zannediyorsun. azıcık empati yapsana sen malzeme alacak olduğunda gider mağaza ile aynı fiyata veya 20 lira düşüğüne alır mısın. 250'ye insen bir ihtimal satılabilir.
suç sende değil seni yetiştirmeyi beceremeyen anne babada. kendileri gibi doğurup fırlatmışlar.Çok konuşma zorla satış yapmıyoruz. Hıyar mısın nesin indirim payı var ne demek senden bir cacık olmaz.
Baban belli olsa böyle olmazdın. Yönetici olcak bir de nasıl bir forumsasuç sende değil seni yetiştirmeyi beceremeyen anne babada. kendileri gibi doğurup fırlatmışlar.