E Eren alp Yeni Üye 17 Şub 2020 #1 Likya yolunu yürümek istiyorum fakat ailem tek başına olmaz diyo yakın zamanda yürüyecek olanların yanında 1 kişilik yer varmıdır acaba
Likya yolunu yürümek istiyorum fakat ailem tek başına olmaz diyo yakın zamanda yürüyecek olanların yanında 1 kişilik yer varmıdır acaba
G gokhank35 Üye 17 Şub 2020 #2 Bende yürümeyi düşünüyorum. Fakat yanıma yürüyecek birilerini bulamadım. Hangi tarihlerde yürümek istiyorsunuz ve hangi etabı yürümeyi düşünüyorsunuz?
Bende yürümeyi düşünüyorum. Fakat yanıma yürüyecek birilerini bulamadım. Hangi tarihlerde yürümek istiyorsunuz ve hangi etabı yürümeyi düşünüyorsunuz?
E Eren alp Yeni Üye 17 Şub 2020 #3 En gec şubat sonu gibi başlamak istiyorum. Etab olarakda belirli bi yeri değilde baştan başlayıp gidebildiğim yere kadar gitmek istiyorum
En gec şubat sonu gibi başlamak istiyorum. Etab olarakda belirli bi yeri değilde baştan başlayıp gidebildiğim yere kadar gitmek istiyorum
Alaattinin Kafa Lambası Yönetici Yönetici 25 Şub 2020 #4 Bu aksam fethiyedeyim gencler. Yarin sabah Fethiye merkez - faralya yuruyorum. Buralardaysaniz haber verin.
Bu aksam fethiyedeyim gencler. Yarin sabah Fethiye merkez - faralya yuruyorum. Buralardaysaniz haber verin.