Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabaGeçtiğimiz senelerde, Aralık ayında bir kaç parkur yürüdüm. Neredeyse tamamı yağmurluydu. Şöyle bir sıkıntı oldu. Yağmurda kamp kurduktan sonra çadırı ıslak bir şekilde çantaya kaldırınca, akşam tekrar kurduğumda çadırın içi tamamen ıslanmış oluyordu. E üst baş da ıslak (her ne kadar panço vs giysemde) yani çok fazla tadı olmuyor açıkçası. Bu yıl Şubat ayında gitmeyi çok istedim, ancak 28 günün 20 günü yağışlıydı.
Bir de Demre-Finike ve Tahtalı etaplarında kış aylarında kar olacağını unutmayın.
Ha yürünmez mi? yürünür elbette. yağmurla ve karla alakalı bir sıkıntınız yoksa misler gibi yürürsünüz.
ben mart sonu yürüdüm. hava süperdi. bir iki gün yağmur yağdı. o günlerde de rotamın üzerindeki öğretmen evlerinde dinlenerek geçirdim. yoğunluk yok denecek kadar az. yerli yürüyüşçü göremedim. yabancılar vardı tek tük. mart ayının en büyük avantajı kış boyunca yağışlardan ötürü su sıkıntısı çekmiyorsunuz. eylül ekim aylarında ise yazın yağış olmadığı için su kaynaklarının çoğu kuru oluyor.merhaba
mart sonunda likya yolunu tek başıma yürümeyi planlıyorum mart sonu ve nisan ayında hava koşulları nasıl oluyor? birde bu tarihlerde insan sirkülasyonu yoğunluğu ne durumda yardımcı olabilir misiniz?