Template errors

• Template public:PAGE_CONTAINER: [E_DEPRECATED] Creation of dynamic property XenGenTr\XGTForumistatistik\XF\Template\Templater::$XT_footer is deprecated (src/addons/XenGenTr/XGTForumistatistik/TL.php:50)

Kış için ceket önerisi

bjkbaris03

Yeni Üye
Selam, kış için -10 larda falan rahatlıkla giyebileceğim ve üşüme sıkıntısı yaşamayacağım model bakıyorum fakat sadece The North Face ürünü önerilerinizi istiyorum. Günlük dışarısı için bir model arıyorum, özel bir spor falan yapmıyorum. Özellikle içi polarlı ceketler daha cazip geliyor hem içi sıcak tutması hem dışı su geçirmemesi ve rüzgarda sorun yaşatmayacağından dolayı. Fakat Evolution II modelinin incelemesini görünce hayallerim suya düştü açıkçası, Evolve II modeli var ona benzer fakat farkı nedir bilemedim ayrıca sanırım Hyvent kumaş kullanılıyor bu modelde de. Sizin öneriniz nedir bu tarz için?

Öncelikle böyle bir foruma ülkemize kazandırdığınız için teşekkürler arkadaşlar. Malum bu spor pahalı bir spor. Sağdan soldan bilgi almak istesek de çevremizin çapı bu konuda önemli. Bende teknik ceket arayanlardanım. 3 in 1 tarzı ceket istemiyorum. Tek katman olsun işini layıkı ile yapsın. Aşağıdaki model hakkındaki görüşleriniz ne olur? Bütçe olarak 1.000 Tl civarına kadar zorlarım. Marmot'unda güzel modelleri gözüme çarpıyor. Etrafımda açıkçası bu tür ürünler kullanan pek yok.

Ekli dosyalar

• 122.PNG
    122.PNG
    174.2 KB · Görüntüleme: 11
Arkadaşlar lütfen ne amaçla kullanacağınızı yazın ki doğru ürün önerebilelim. Haftasonları trekking yaparken mi, Kış dağcılığı yaparken mi ne yaparken giyeceksiniz.

Bu tip https://www.trekkinn.com/outdoor-mo.../65438/p?_ga=1.134570293.510625629.1481369437 3 katman goretex ceket alman en doğrusu. Bu linkten sipariş verebilirsin. Büyük ihtimal 75 euro altı fatura edecekleri için vergi de ödemezsin. Ödersen de en fazla total rakamın %20'sine gelir.
Small giyiyorsan medium, medium giyiyorsan large, large giyiyorsan xlarge al.
Ardından dağcılıkta giyim yazısında anlatıldığı gibi iç katmanlarını da ayarlarsan kış dağcılığı için üst giyim meselesini çözmüş olursun.
Belli bir marka önermiyorum, dış katman ve içindeki goretex membran tüm markalarda aynı kalitede olduğu için aralarında bir fark olmayacaktır. Bütçene uyan herhangi bir 3L (3 katman) gore-tex ceketi satın alıp kullanabilirsin.

Selam, kış için -10 larda falan rahatlıkla giyebileceğim ve üşüme sıkıntısı yaşamayacağım model bakıyorum fakat sadece The North Face ürünü önerilerinizi istiyorum. Günlük dışarısı için bir model arıyorum, özel bir spor falan yapmıyorum. Özellikle içi polarlı ceketler daha cazip geliyor hem içi sıcak tutması hem dışı su geçirmemesi ve rüzgarda sorun yaşatmayacağından dolayı. Fakat Evolution II modelinin incelemesini görünce hayallerim suya düştü açıkçası, Evolve II modeli var ona benzer fakat farkı nedir bilemedim ayrıca sanırım Hyvent kumaş kullanılıyor bu modelde de. Sizin öneriniz nedir bu tarz için?
Günlük arıyorsan Evolve al gitsin. Hatta iç yeleği kaz tüyü modelleri de var galiba kış aylarında oldukça sıcak tutar.

Kış dağcılığı olarak 5 yıl içindeki hedeflerim 3.000-5.000 m arası dağlara çıkmak. Profesyonel olarak bir tırmanışlığım yok. Fakat 3 yıldır yaz için söylüyorum 3.000 civarına çıkıyorum. Yurtiçi sitelerden alışveriş etmek avantajlı mı değil mi? Sonuçta değişim filan olursa sıkıntı yaşamak istemem. Marka önermemenizi anlıyorum. Fakat aşağıdakilerden minimalist iş görür mü ya da fiyat mı yükseltmeliyiz? Teşekkürler.

Ekli dosyalar

• 22.PNG
    22.PNG
    469.2 KB · Görüntüleme: 9
  • 33.PNG
    33.PNG
    493.2 KB · Görüntüleme: 9
Bugün gümrük muafiyet bedeli 75 eurodan 30 euroya düşürüldü. O yüzden artık ucuz malları yurtdışından sipariş etmenin de çok bir esprisi kalmadı. Şu olabilir Black Friday, yıl sonu ve seri sonu gibi indirimler takip edilirse gümrük vergisine rağmen çok uygun fiyatlara ürün bulunabilir. Tek dikkat edeceğiniz konu bir büyük beden sipariş etmek. Dar olduğunda çözüm yok fakat bol olması bu tip ürünlerde bir avantaj... içinize kat kat giyineceksiniz.

Minimalist elinize aldığınızda buna mı bu parayı ödedim dedirten incelikte bana sorarsanız bisiklet ve haftasonu yürüyüşler için uygun hafif bir ceket.

Dağ ortamında en ufak bir kayaya sürtünmede yırtılıp delinir. 3L Gore-tex ceketlerden şaşmayın. İyi bakarsanız, çamaşır makinasında günlük deterjanla yıkamaz, hatta sadece faaliyetlerde giyip uzun süre yıkamazsanız 10-15 yıl başka ceket aldırmaz.

Nacizane tavsiyem teknik cekettir, bottur, çantadır vs bu gibi ürünlerin tanıtımının yapıldığı bir inceleme sayfası ya da youtube kanalı olsa. Örneğin A outdoor firmasına gidip bir ceketi inceleyerek ya da B outdoor firmasına gidip çantayı inceleyerek bir inceleme videosu olabilir. 10 - 15 fotoğraf çekip altına da kişisel gözlemleme bile yazılsa çok faydalı olur.İnanın bizler ve bu tür ürünlere ulaşımda sıkıntı yaşayan arkadaşlar için bulunmaz bir nimet olur. Özellikle İstanbul, Ankara ve İzmir'de yaşayan arkadaşlardan bu işe meraklı ve yetenekli bir çok deneyimli arkadaşımız vardır. Örneğin araba modelleri için bile onlarca youtube kanalı mevcut. Umarım böyle bir çalışma hayata geçer. Tekrar teşekkürler.

Nacizane tavsiyem teknik cekettir, bottur, çantadır vs bu gibi ürünlerin tanıtımının yapıldığı bir inceleme sayfası ya da youtube kanalı olsa. Örneğin A outdoor firmasına gidip bir ceketi inceleyerek ya da B outdoor firmasına gidip çantayı inceleyerek bir inceleme videosu olabilir. 10 - 15 fotoğraf çekip altına da kişisel gözlemleme bile yazılsa çok faydalı olur.İnanın bizler ve bu tür ürünlere ulaşımda sıkıntı yaşayan arkadaşlar için bulunmaz bir nimet olur. Özellikle İstanbul, Ankara ve İzmir'de yaşayan arkadaşlardan bu işe meraklı ve yetenekli bir çok deneyimli arkadaşımız vardır. Örneğin araba modelleri için bile onlarca youtube kanalı mevcut. Umarım böyle bir çalışma hayata geçer. Tekrar teşekkürler.

yok arkadaş bizim millet üretmeyi değil tüketmeyi seviyor. her konuda bu böyle. 5 yıldır internetten aynı çağrıyı yapıyorum, hasbel kader 2 kişi çadırlarını inceledi o kadar.

youtube kanallarının tek kurulum amacı para kazanmak, böyle olunca otomotiv gibi popüler konulara yöneliyorlar.

yok arkadaş bizim millet üretmeyi değil tüketmeyi seviyor. her konuda bu böyle. 5 yıldır internetten aynı çağrıyı yapıyorum, hasbel kader 2 kişi çadırlarını inceledi o kadar.

youtube kanallarının tek kurulum amacı para kazanmak, böyle olunca otomotiv gibi popüler konulara yöneliyorlar.

Gümrük sınırı da 30 Euro'ya düştü. Tutunacak dalımızda kalmıyor. Tulum yorumunuz sayesinde Husky anapurnayı alıyorum çadır olarak da Husky flame alacağım. Elime geçip kullanınca daha detaylı yorum yazarım. Sizin yorumlarda bu kararımda etkili oldu diyebilirim. Sağdan soldan tavsiye istiyorsun kimi burun kıvırıyor kimi bilgi paylaşmak istemiyor kimi de sağolsun yardımcı olup tavsiyede bulunuyor. Olsun millet yazmasa da paylaşmasa da bir yerlerden başlamak gerek. Toplum alarak başkası yapsın ben bakarım mantığından maalesef kurtulmamız lazım. Ayrıca bu işi net ortamına taşıyan olarak sizi tebrik ediyorum.

Çağatay bey ekipmanı az buçuk düzdük sayılır. Kışlık ceket ve ufak tefek ürünler eksik kaldı. Resmini eklediğim ürün hakkındaki fikriniz nedir?

Ekli dosyalar

• 1233.JPG
    1233.JPG
    48.8 KB · Görüntüleme: 6
Geri