Arkadaşlar selam;
@Doğa00 ın Likya yolu ekipman listesi ile ilgili açtığı güzel başlıkta konu ilkyardım çantası ve ekipmanlarına geldi.
Ama ben böyle önemli bir konu üzerine ayrı bir başlık olsun, forum üyeleri faydalansın bilgilensin istedim.
Ben istisnasız tüm faaliyetlerimde (arabayla gidilen keyif kampları da dahil) ilkyardım çantamı yanıma alıyorum. Firstplus markasının çantada taşımak için makul ebat ve ağırlıkta olan şu ürünü hep yanımda:
Bu minik ilkyardım çantasının içeriğine linkten zaten ulaşabilirsiniz. Ben buna ek olarak minik bir şişe baticon (yaralar için antiseptik sıvı), ağrı kesici tablet ve ishale karşı tablet koydum içine. Bir de ilkyardım çantasının içine sığmayan anında soğuk kompres taşıyorum. Şimdiye kadar hiç kullanmadım bereket ama yanımda olması kafamı rahatlatıyor. Belki bir de yanık kremi ve böcek sokmalarına karşı krem de eklenebilir.
Bunun dışında bakınırken aynı markanın bir de şöyle bir ürününü gördüm:
Bunun tabi içeriği çok daha zengin. Ama benim faaliyet tarzıma uygun değil pek. Yine de güzel set yapmışlar.
Sizin ekleyeceklerinizi, tecrübelerinizi bekliyorum.
Nasıl bir ilkyardım çantası taşımalıyız biz outdoor faaliyetleri ile ilgilenenler?
@Doğa00 ın Likya yolu ekipman listesi ile ilgili açtığı güzel başlıkta konu ilkyardım çantası ve ekipmanlarına geldi.
Ama ben böyle önemli bir konu üzerine ayrı bir başlık olsun, forum üyeleri faydalansın bilgilensin istedim.
Ben istisnasız tüm faaliyetlerimde (arabayla gidilen keyif kampları da dahil) ilkyardım çantamı yanıma alıyorum. Firstplus markasının çantada taşımak için makul ebat ve ağırlıkta olan şu ürünü hep yanımda:
FirstPlus Outdoor Ilkyardım Seti-ekstra Fp.05.103 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
FirstPlus Outdoor Ilkyardım Seti-ekstra Fp.05.103 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Bunun dışında bakınırken aynı markanın bir de şöyle bir ürününü gördüm:
Bunun tabi içeriği çok daha zengin. Ama benim faaliyet tarzıma uygun değil pek. Yine de güzel set yapmışlar.
Sizin ekleyeceklerinizi, tecrübelerinizi bekliyorum.
Nasıl bir ilkyardım çantası taşımalıyız biz outdoor faaliyetleri ile ilgilenenler?