Arkadaşlar, covid-19 geçirdikten sonra yürüyüş, koşu, bisiklet yapan var mı aranızda? Özellikle nefesle ilgili belirgin bir sıkıntı oluştu mu? Korona öncesine kıyasla daha erken yorulmak, nefes nefese kalmak gibi sıkıntılar yaşadınız mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben o şekilde bir sıkıntı yaşamadım. Covid geçirdikten sonra yürüyüş yaptım ve bisiklet kullandım. Hatta Bolu-Ankara arası bisikletle gittim. Söylediğim gibi benim bir sıkıntım olmadı. Ama ben koronayı da aşısız olmama rağmen hafif atlatmıştım. Akciğere inmeden herhangi başka bir enfeksiyona neden olmadan geçip gitmişti öyle.Arkadaşlar, covid-19 geçirdikten sonra yürüyüş, koşu, bisiklet yapan var mı aranızda? Özellikle nefesle ilgili belirgin bir sıkıntı oluştu mu? Korona öncesine kıyasla daha erken yorulmak, nefes nefese kalmak gibi sıkıntılar yaşadınız mı?
şunu öğrendiğimiz iyi oldu.Bu yuzden covid gecirmis hastalara en azindan ilk uc ay yarismali spor( futbol, basketbol, kosu, yuzme) ve barotravma nedeniyle de dagcilik onermiyoruz.