Template errors

• Template public:PAGE_CONTAINER: [E_DEPRECATED] Creation of dynamic property XenGenTr\XGTForumistatistik\XF\Template\Templater::$XT_footer is deprecated (src/addons/XenGenTr/XGTForumistatistik/TL.php:50)

Ceket Hakkında Bilgi

bence çok pahalı. bu fiyata iyi soluyan goretex bir dış katman, içine de kat kat giyinerek yalıtım sağlanır. bunların kumaşı çok narin. en ufak kıvılcımda, bi yere takıldığında yırtılacak/delinecek türde incelikte. tabi kullanmadım sadece mağazada alıp incelediğim kadarıyla fikir yürütebiliyorum.

Cevap için teşekkür ederim öncelikle. Fiyat konusunda kesinlikle haklısınız. Zaten o fiyata almayacağım, dediğiniz gibi çok pahalı. Ben 700 küsür lira civarına buldum bu ceketi bir yerden ondan sordum. Yoksa dediğiniz kombinasyon daha efektif olur. Yine de 1000 tl maksimum bütçeye varsa önerebileceğiniz goretex teknik dış katman değerlendirebilirim.

hacım bazen karspor'da indirimler oluyor. ayrıca tnf'nin point five gtx ceketi de bir ara 800 TL gibi yurtdışına bile kıyasla düşük rakama satılıyordu (üretimden kalkmış ama iş gören, gtx pro shell bi ceket)
bende kalın bi kaztüyü var, hareket halinde giyince terletiyor. ancak adım adım zirveye yol aldığın, sıkça durup dinlendiğin çıkışlarda giyildiğinde tam anlamıyla faydası olacağını düşünüyorum.
ince tip (yukarıdaki gibi) kaz tüyü ceketim hiç olmadı. ancak arkadaşın da belirttiği gibi kumaşları çok narin göründü gözüme. bir de tempolu çıkışlarda acaba terletir mi.. kendi sitesinde "yolculukta yanınıza almak için ideal acil durum katmanıdır." gibi bi ibare var. bu açıdan düşününce mantıklı ama az da para değil :)

Aynen bende kalın kaz tüyünü hareket halinde giyemiyorum, terlettiği gibi iyi nefes almıyor. Şimdi bu yukarıdakini mağazada denedim baya bir, o kadar hafif (240gr), ince ve rahat ki, üzerinde sadece normal kalınlıkta bir polar varmış gibi rahat ediyorsun. Hareketi kısıtlamıyor hiç, ve o kalınlıktan beklenmedik bir şekilde sıcak tutan bir ceket ayrıca üretici etikette soluduğunu belirtmiş. Tabi diğer yandan su geçirmeme gibi bir artısı yok ve evet ikinizin de belirttiği gibi kumaş baya narin duruyor. Ama işte kış aktivitelerinde (eğer yağış yoksa) son katman olarak güzel bir tercih olacakmış gibi geldi de bilemedim.

Uzunca bir süre malzeme satına almaya tövbe etmeden önce,, geçen ay bir tane TNF Polartec 200, bir tane de gene TNF Polartec Micro polar ceket alıp "satın alma" defterini kapadım. Her şey çok pahalandığı için fayda analizi yapıyorum. Öyle malzemeler olsun ki yılın tamamında yerine göre kullanayım istiyorum. "Al" veya "Alma" diyemem.

Ceket konusunda bir iki sorum daha olacak arkadaşlar.
Öncelikle Maier markasını kullanan bilen varmıdır? Tamesi diye bir teknik ceket modelleri var. 3L bir ceket ama bu üç katmandan ikisi membran. Alman malı ve bu teknolojisi ile baya bir ödül kazanmış .Aslında 2500 lira gibi uçuk bir fiyatı var ancak ben çok uygun bir fiyata buldum. Ama işte markayı bilmediğimden cesaret edemiyorum. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
İkinci olarak Torpedo7 diye marka var. Yeni Zelanda malı bu marka. Aşağıdaki linkteki teknik ceketini inceledim mağazada, 2,5L teknik kesimi bir hayli başarılı ince ve hafif bir ceket. Ancak yine markaya olan yabancılığım yüzünden emin olamıyorum. Fiyatı da gerçekten uygun. Bu marka hakkında fikri olan varsa ve yardımcı olursa da çok sevinirim.
http://dagevi.com/index.php?route=product/product&product_id=8756
Yani başından beri kış faaliyetleri için düşündüğümü belirtmiştim. Bu iki ceketi de altına çok ince kaz tüyü yada iyi bir polar ile kullanmayı düşünüyorum, ne dersiniz ?
Bu arada TNF point five 1400 liranın altına yok maalesef.

hacım membranı iyidir ama yapıştırması (teyp) kötüdür ne bileyim bilmediğim bi marka hakkında yorum yapmak doğru değil. bence gore-tex'ten şaşma. neticede 100-200 lira değil bu ceketler. trekkinn'de outlet indirim bölümünü takip etsene bazen çok düşeş fiyatlara mal oluyor.

Geri