Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim, bölgemizle ilgili çalışmaların devamı da var yakında paylaşacağımElinize sağlık. Bölgedeki kamp olanaklarıyla ilgilenenler için güzel bir rehber olmuş
Hocam eminim dikkat edersiniz ama hatırlatmak istiyorum havalar çok sıcak zemin çok kuru. Lütfen çok dikkatli olun ateş yakacaksanızHocam elinize sağlık. Yakın zamanda Çanakkale'de kamp yapmayı düşünüyorum. Çiftlikdere ve Çamlıca şelalesi arasında kaldım, siz hangisini tavsiye edersiniz? Sakin olsun ve ateş yakabilelim yeter.
Katılacak kimse olacak mı bilmiyorum ama yine de paylaşayım dedim güncellemeyi. Kendi instagram sayfalarından aldım ilgilenenlere bol keyifler , ben iş başı yaptığım için kaçıracağımBaharda Balıkesir kesimini düşünen yoldaşlar
Zaten festival 400 kişi ile sınırlı imiş. Kontenjanda çoktan dolmuş.Katılacak kimse olacak mı bilmiyorum ama yine de paylaşayım dedim güncellemeyi. Kendi instagram sayfalarından aldım ilgilenenlere bol keyifler , ben iş başı yaptığım için kaçıracağım
Çadırlı ziyaretçiler için ek alan açtılar diye biliyordum 100 kişilik postlarından ama doğru olabilir etkinlikler için de belirli bir sayıda tutmak istemeleriZaten festival 400 kişi ile sınırlı imiş. Kontenjanda çoktan dolmuş.