Template errors

• Template public:PAGE_CONTAINER: [E_DEPRECATED] Creation of dynamic property XenGenTr\XGTForumistatistik\XF\Template\Templater::$XT_footer is deprecated (src/addons/XenGenTr/XGTForumistatistik/TL.php:50)

Çadır Tavsiye

Merhabalar,
Lİnkte gönderdiğiniz modeli (husky beast) yaklaşık 5 yıldır severek kullanmaktayım. Üç kişi rahatlıkla uyunabileceği gibi iki kişi için son derece konforlu bir konaklama sağlamakta. Her türlü hava koşulunda kullandığım (yüksek irtifa hariç) çadırdan şimdiye kadar herhangi bir şikayetim olmadı. Bu anlamda önerebilirim. Ancak sorunuzda çok önemli bir konu olan çadır sırtınızda uzun mesafeler yürüyüp yürümeyeceğinizi belirtmemişsiniz. Eğer kamp yüküyle uzun mesafeler yürüyecekseniz bu model de dahil 2 kilonun üzerindeki hiçbir çadırı tavsiye etmem. Zira hem ağırlar (husky beast 3,3 kg) hem paket hacimleri çok fazla. Bu durumda daha hafif ve kompakt modellere bakmanızı öneririm.
Yok eğer ağırlık hacim benim için önemli değil diyorsanız husky beast rahatlıkla amacınızı karşılayacaktır. Ama ek bir öneri daha getirmek istiyorum. Eğer bütçenizi az biraz daha arttırabilirseniz:
https://www.karspor.com.tr/Tatonka-Narvik-3-Cadir-12543
bu çadırı öneririm. Öncelikle Tatonka gibi kendini kanıtlamış bir üreticinin ürünü. Diğer yandan şu anda attığım linkte inanılmaz uygun fiyatı. Ya kardeşim 1200 küsür liranın nesi uygun diyeceksiniz. Şöyle ki ucuz değil uygun diyorum, 1200 liranın büyük meblağ olduğunun farkındayım ancak Tatonka'nın bu modelinin yurt dışı fiyatı 400 euro civarında. Yani yurt dışında neredeyse 3000 liraya satılıyor. Bir alternatif olarak aklınızda bulunsun. Yoksa husky beast ta kötü ürün değil.

Sn. Everhard tavsiyeniz için çok teşekkür ederim. Kamp alanına aracımla ulaşmayı düşünüyorum bu yüzden ekstra ağırlık sorun olmayacaktır. Tatonka çok daha iyi incelediğim kadarıyla sadece aklıma takılan iç ve dış tentenin tümleşik olmasının herhangi bir eksi yönü var mı sizce?

Çok sıcak yerlerde (yazın güney sahilleri gibi) sadece iç tenteyi/tülü tek kullanamamak dışında hiçbir sorun teşkil etmez. Zaten o durumda da çadırın içi olduğu gibi görünür. Yanlız maalesef zam yapmışlar. Size gönderdiğim linkte fiyat 1600 civarına çıkmış. Ama elinizi çabuk tutarsanız, karsporun gitti gidiyor mağazasında hala fiyatları 1200 küsur

Çok teşekkür ederim önerileriniz için tercihimi huskyden yana kullandım fazlasıyla yeteceğini düşünüyorum benim için.

Geri