Merhabalar, Naturehike Vik 1 dun elime ulasti. Dayanamadim salonda bir kurma denemesi yaptim, komik oldu belki ama fotosunu paylasiyorum
Cadiri begendim acikcasi, cok kolay kuruluyor ve toplanabiliyor. Oldukca hafif bir cadir. Yeni bir versiyonu oldugu icin daha once eski urunlerlerin inceleme videolarinda bahsedilen bazi detaylar iyilestirilmis.
Burnumdan ufak bir operasyon gecirdigim icin bu sira deneyemedim, birkac haftaya cadiri deneyip yine sizlere deneyimimi aktarmaya calisacagim.
Konuyu saptiracak bir ek bilgi:
Hiking veya camping turu aktivitelerde yuksek efor sarf edilebiliyor. Tabii nefes alabilmenin onemi buyuk. Burnumda septum deviasyonu denilen burun ici egrilik ve buna bagli et olusumu bulunuyordu. Toplumun %50 sinden fazla bir kisminda bu sorun mevcutmus ancak farkinda degil veya onemsemiyor.
Burun tikali oldugu icin agizdan nefes almak bircok organinizi zorluyor veya konforunuzu dusuruyor. Yine dinlenemeden uyaniyorsunuz, belki horlamaya neden oluyor, performansiniz kondisyin gerektiren islerde olumsuz etkileniyor. Birde ustune Nezleyseniz burundan nefes almayi unutun zaten..
Burda konuya girme nedenim, operasyonun cok kolay oldugunu dile getirmek icin. Instagramdan paylasimda bulundugumda bircok insanin bu durumdan muzdarip oldugunu ve amelyattan korktuklarini gordum. Sasirdim bu duruma, cunku gercekten cok ufak ve sorunsuz bir operasyon ve iyilesmesi de hizli oluyor (bu operasyon estetik degil onu da belirtmis olalim).
Ozetle bu konuda instagramdan cok kisa 20 maddede ufak bilgiler aktarma geregi duydum (arkadaslarin mesajlarina yetisemeyince), isteyenl oursa mesaj atan arkadasimizla paylasip, ek sorusu olursa bilgim dahilindeyse yonlendirmeye calisabilirim. Doktor degilim veya urun yerlestirme yapmiyorum, ama (kendinize) yatirim tavsiyesidir
Hafiflik, beslenme, fonksiyonel yeterlilik vs diyoruz. Saglikli nefes de almak icin engelimiz olmasin, sevgiler