Template errors

• Template public:PAGE_CONTAINER: [E_DEPRECATED] Creation of dynamic property XenGenTr\XGTForumistatistik\XF\Template\Templater::$XT_footer is deprecated (src/addons/XenGenTr/XGTForumistatistik/TL.php:50)

bot tabanı yenilemesi

genar

Yeni Üye
merhaba arkadaşlar bu sene 3. yılına girecek bir asolo tribe kullanıyorum ancak ayağımdaki yere basma bozukluğu sebebiyle botun tabanın dış kısmı ciddi miktarda eridi hatta sağ ayakkabının arka kısmı gri eva tabana geldi. böyle yazınca ayakkabıları yere sürterek kullanıyorsun diyebilirsiniz ama buna çok dikkat ederim ayaklarımı yere sürümeden yürürüm. internette bazı sitelerde botları tabanının yenilendiğini gördüm hatta asolonun amerika sitesinin sorular kısmında bunun için birkaç tane yer bile öneriyor. türkiye de bu botların tabanına müdahale edebilecek bir yer var mıdır yoksa çok güzel ütopik bir hayal olarak kalmaya devam edecek bir hizmet midir?

selam, kayseri'de park lostra var https://www.facebook.com/Park-Lostra-150498074987518/ vibram taban değişimi yapıyorlar. ne yazık ki internet siteleri yok, fakat verdiğim facebook sayfalarında telefonları bulunuyor. Asolo tribe'da kullanılan vibram tabanın hangi model olduğunu öğrenin. Asolo'ya özel değildir. Birçok markada kullanılan bir tabandır. Öğrendikten sonra arayın, ellerinde olup olmadığını öğrenin. Bir de sonucu burada paylaşırsanız çok iyi olur, diğer arkadaşlar da faydalanır. kolay gelsin.

bu akşam arayıp öğrendim vibram taban değişimi 135 tl karşılığında yapılıyormuş ayrıca birde kargo var o da 20 tl gibi bişey tutar yani totalde 155 tl ye geliyor. pek makul değil ancak fazlada bir seçenek yok gibi görünüyor.

Aslında rakam bana makul geldi. 30-40 liraya yapsalardı tabanın gerçek vibram olduğuna şüphe ederdim. Eğer botun içi ve dışı sağlamsa, yeniden 500 liraya bot almaktansa yaptırmak daha mantıklı. Ancak tabanı eridiğine göre uzunca bir süre kullanmışsınız. Botun iç astarı sağlam değilse, yırtılmalar başladıysa botu değiştirmek en iyisi.

Geri