Template errors

• Template public:PAGE_CONTAINER: [E_DEPRECATED] Creation of dynamic property XenGenTr\XGTForumistatistik\XF\Template\Templater::$XT_footer is deprecated (src/addons/XenGenTr/XGTForumistatistik/TL.php:50)

Bim'e gelecek olan kamp malzemeleri

ce4d32f82abf600ebbec46062b39789e.jpeg

Görmemiş ve almak isteyen arkadaşlar olur diye paylaşayım dedim. Baltayı almak isteyenlere önermediğimi belirtmek yerinde olur. Ne kadar iyi görünse de ergonomi açısından sınıfta kalıyor ve kısa olması nedeniyle ve elimi vururum korkusuyla güçlü vuruşlar yapamıyorsunuz. Benim merak ettiğim ise kafa lambasını daha önce kullanan var mı nasıldır? Petzl marka kafa lambası almak istemiyorum. Çünkü ne kadar sağlam olsa da her şeyi kırmayı başarıyorum. İnternetten aldığım 15-20 TL'lik kafa lambası da ömrünü doldurdu. Önerir misiniz?

O neymiş hakikaten yaw. İlk defa duyuyorum.
Sivrisinek ısırığına alerjim var. Geçen sene Dilberdüzü’nde sivrisinek bulutu vardı, ciddi saldırıya uğradım. Allahtan birilerinden buldum da kafamı gözümü bildiğin sinek kovucu ile yıkadım. Bu sene gidebilirsem bol bol sinek kovuculardan alıcam. böyle basit bir çözüm olsa çok işe yarardı ama yok sanırım.

Ya dün akşam üzeri keyif kamplarında kullanırım diye şu portatif masayı almaya gittim Bim e. Mataradan küreğe, baltan aksiyon kamerasına mattan çadıra hatta sivrisinek kovucudan outdoor karaokesine kadar tüm ürünler bitmiş. Hem de 9 da açılan mağazada 9:20 de bitmiş hepsi. Baya baya hepsi.
Bu ülkede bu kadar outdoor ve kamp sevdalısı var da bizim niye haberimiz olmuyor diye düşünmedim değil.

Ya dün akşam üzeri keyif kamplarında kullanırım diye şu portatif masayı almaya gittim Bim e. Mataradan küreğe, baltan aksiyon kamerasına mattan çadıra hatta sivrisinek kovucudan outdoor karaokesine kadar tüm ürünler bitmiş. Hem de 9 da açılan mağazada 9:20 de bitmiş hepsi. Baya baya hepsi.
Bu ülkede bu kadar outdoor ve kamp sevdalısı var da bizim niye haberimiz olmuyor diye düşünmedim değil.

mağazada çalışanlar alıp sahibinden.com letgo gibi yerlerde satıyorlar.

Geri