Template errors

• Template public:PAGE_CONTAINER: [E_DEPRECATED] Creation of dynamic property XenGenTr\XGTForumistatistik\XF\Template\Templater::$XT_footer is deprecated (src/addons/XenGenTr/XGTForumistatistik/TL.php:50)

Baton ve tozluk

Bir çift baton ve bir adet tozluk almak istiyorum fakat ikisi hakkında hiçbir bilgiye sahip değilim. Baton için Decathlon'un A200 modeli dikkatimi çekti. Tozluk içinse evolite advance uygun gibi duruyor. Ama bilmediğim için fikrinizi almadan ürünleri alıp daha sonrasında pişman olmak istemiyorum.

Aynı zamanda evolite batonlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Fiyat olarak gayet uygunlar. Çifti 130 TL civarı. Decathlon batonlarından farklı bir kilit sistemine sahip. Decathlon batonunun kilit sistemiok güven vermiyor ve baton parçaları sallanacakmış gibi bir his veriyor.

Bütçe belirtebilirseniz ona göre yardımcı olmaya çalışalım. Zira baton dediğin çifti 90 liraya da var 900 liraya da. Tozluk için de aynı durum geçerli

Şöyle belirtmek isterim ki almışken iyisinden almak istiyorum ikisini de. İyisinden derken en pahalısını kastetmiyorum. Batonun çifti için 150-200 tozluk için de 100-150 düşünüyorum. Ama şu fiyata başka bir marka model var iyidir, yarı yolda bırakmaz derseniz onlara da bakmak isterim.

Şimdi şöyle bahsettiğiniz bütçe ile maalesef giriş seviyesi ürünler önerebileceğiz. Giriş seviyesi derken ikinci kullanımda elinizde kalacağını düşünmeyin. Evolite baton ve tozluk konusunda bu bütçede öne çıkıyor tabi. Ben iki batonunu kullandım, üst bir beklentiniz yoksa (ergonomi, ağırlık gibi) alıp kullanılabilir speedlock dedikleri model dıştan mandalla kilitleniyor. Bu ne marka olursa olsun pratik bir özellik. Evolite dışında bütçe biraz daha arttırılıp şunlar değerlendirilebilir:
Veya yurt dışından alırım 10 gün beklerim sorun yok derseniz
Tozluk konusunda ise su geçirmeyen, sağlam (özellikle de ayakkabının altından geçen kısım) bir de mümkünse nefes alan bir model alın gitsin. Çok atla deve bir malzeme olduğunu düşünmüyorum (fayda ve kullanım açısından değil, marka model açısından). Şunlara bakılabilir:

ct-al-131068301963406251.jpg

Climbing Technology Alta Via baton. Bunu 3 ay kadar kullandıktan sonra kaybetmiştim. Biraz ararsanız 240-250 lira civarına bulabilirsiniz. Kilit sistemi arada bir sıkmak koşuluyla gayet kolay açılıp kapanıyordu. Tutamakları ele çok iyi oturuyordu. Bu fiyata Türkiye'de alınabilecek en iyi baton budur herhalde.

Tozlukta ise Timberline markasını öneririm. TIM00001 koduyla arayın. 70 lira civarında bir fiyatı var. Kesimini, tokasını ve cırt bandını çok beğeniyorum.

timberline-tozluk-l-tim00001__0420818308393753.jpg

Timberline tozluk hiçbir sitede stokta yok. Baton ise evet çok güzel ama tek fiyatı 250 TL civarı. Çift alınca 500 TL ödemek sınırlarımı zorlar. Ama çok teşekkür ederim önerileriniz için.

Lafuma Fransız Lautaret Tek Baton Lfs4059 119,99 TL yerine 71,99 TL
https://urun.n11.com/tirmanis-malzemeleri/lafuma-fransiz-lautaret-tek-baton-lfs4059-P223284486
Lafuma Pumori Fransız Tek Baton Lfs5112 129,99 TL yerine 77,99 TL
Bu batonlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Fiyat olarak çok uygunlar ve lafuma marka olması aklımı çeldi.

Son düzenleme:
Lafuma öyle pek ahım şahım bir marka değildir. Ama fiyat oldukça uygunmuş. Çifti 150 liraya falan geliyor ki bana sorarsanız alınır mı? Alınır.

%25 indirim var şu an. 115 TL gibi bir fiyata denk geliyor. Bana da almak mantıklı gibi geldi. O zaman indirim bitmeden sipariş ediyim.

Geri