Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar kışın ve yazın giyebilecegim trekking ayakkabısı almak istiyorum.Kışın kullanım şehirde olacak.Yazın kamp faaliyetletlerinde kullanmak istiyorum.Ortalama bir bütçem var.Tavsiyeleriniz bekliyorum.Teşekkürler.
Geçen hafta Lowa marka yaklaşım ayakkabısı aldım. Öfff ki ne öff. Tank gibi maşallah. Burun ve topuk kısmı çarşak bantı ile kaplı. Ayrıca goretex membranı da var. Çok rahat ettim, kesinlikle tavsiye ederim. Ayrıca İtalya'da üretilmiş.
pazarlıkla nakit olarak 380 liraya aldım. 30 lira daha zorlayıp Lowa almaya bakın. Numarası yoksa gene aynı fiyatlara http://www.k2outdoor.com.tr/Steinbock-Approach-GTX-Ayakkabi,PR-4815.html var. Bunun tek dezavantajı Çin'de üretilmiş olması. Belki Çin'de üretilmesine karşın kalitelidir.
bence bu işlerle (doğa yürüyüşü ve dağcılık) ilgilenen herkesin dolabında bir tane yürüyüş ayakkabısı, bir tane yürüyüş botu, bir sandalet ve bir de sert tabanlı dağcılık botu bulunması gerekir.