Template errors

• Template public:PAGE_CONTAINER: [E_DEPRECATED] Creation of dynamic property XenGenTr\XGTForumistatistik\XF\Template\Templater::$XT_footer is deprecated (src/addons/XenGenTr/XGTForumistatistik/TL.php:50)

2500 Mt Kış Tırmanışı İçin Gerekli Ekipman

North Face

Yeni Üye
Merhaba Arkadaşlar ;

Önümüzdeki kış sezonu için (2017) bulunduğum bölgedeki en yüksek 3 zirveye tırmanış yapmayı planlıyorum.Bu 3 zirvenin yüksekliğide hemen hemen birbirinin aynı ortalama 2.000 metre ve çam ormanı olan bölgeler.Bu tırmanışlar için bi ekipman daha doğrusu giysi listesi yaptım.Listemdeki ürünler hakkında bilgisi olan veya eksik malzeme varmı, doğru tercih yapıp yapmadığım vs.. konularda beni aydınlatmalarını rica ediyorum.Şimdiden herkese teşekkürler..

1-The Nort Face Warm Alt ve Üst İçlik

2-The North Face Easy Tee Sweatshirt

3-The North Face Diablo Apex Kışlık Pantolon

4-The North Face Mountain Light Triclimate 3 İn 1 Kaztüyü Mont

5-The North Face Denali Thermal Beanie Bere

6-The North Face Apex+ Etip Eldiven

7-Boreal Expe Dağcılık Çorabı

8-The North Face Storm Winter Kışlık Bot

9-The North Face Gore-tex Tozluk

10-The North Face Borealis Sırt Çantası

Son düzenleme:
süper bir liste oluşturmuşsun. bir tane de tozluk ekle kar botun içine girerse eriyip ayaklarını ıslatabilir. eğer sabit duracaksan, hani oturup bir iki saat manzaranın tadını çıkarayım dersen ince kaz tüyü bir ceket de ilave edebilir, durduğunda çantandan çıkarıp giyebilirsin.

Yorumunuz için teşekkür ederim.Haklısınız tozluk eklemem gerekiyor.Mont tercihimi zannedersem değiştirip sorunu kökten çözücem, The North Face Mountaın Lıght Trıclımate 3 In 1 Kaztüyü Mont ekledim listeme.

Ayakkabı tercihi için dağ tırmanışlarında eğer kayalık bölümler var ise çarşak bandı iyi olan bir bot tercih etmen gerekir.
Asolo - Avalon Goretex Trekking Botu nu tavsiye ederim.

Öncelikle yorumunuz için teşekkürler.Tırmanacağım yerlerin sadece birinde 100 mt lik bi kayalık tırmanış var,onun harici kayalık zemin yok.Önerdiğiniz botta süet deri kullanılmış benim tercihim nubuk deri.Aralarındaki fark ise sizin önerdiğiniz bot daha uzun ömürlü olabilir.Teşekkürler..

Yorumunuz için teşekkür ederim.Haklısınız tozluk eklemem gerekiyor.Mont tercihimi zannedersem değiştirip sorunu kökten çözücem, The North Face Mountaın Lıght Trıclımate 3 In 1 Kaztüyü Mont ekledim listeme.
kaztüyünü ayrı satın alın. hareket halindeyken pişirir. bir de 3in1 yerine bir goretex ceket, bir polar orta katman ve içlikle tamamlayın. kaz tüyü ayrıca alırsanız bulunsun veya seneye alırsınız.

3 İn 1 de Üst katman goretex zaten ve ayrıca kaztüyü yelekte çıkabiliyor duruma göre sadece polar ve dış katman kullanım imkanı var.Bu şekilde fiyatıda daha hesaplıya geliyor.

Listemdeki Ürünlerden 6 tanesinin siparişini verdim (k2outdoor) 'dan TNF 'de %30 indirim varmış bana ilaç gibi geldi.Acil olanları aldım çok şükür :)
Ürünler geldiğinde görüşlerimi paylaşıcam İnşallah..

Listemdeki ürünlerden bi kaçı hariç hemen hemen çoğunu aldım.Ürünler bugün elime ulaştı.Mountain Light 3 İn 1 Kaztüyü mont, storm winter gore tex bot ve diablo apex kışlık pantolon beklentimi fazlası ile karşıladı ürünler harika.Warm alt ve üst içlik sanki biraz ince gibi geldi ama deneyerek görücez.Borealis 28 lt sırt çantası hem şık hemde benim işimi şimdilik fazlası ile görecek durumda.Ayrıca çantada laptop vb. elektronik cihazlar için ayrı bölüm var.Omuz askılarında sırt kısmında flexevent kaliteli köpük malzeme kullanılmış ve gayet rahat.

Geriye sadece eldiven, bere, tozluk kaldı.Belki 1.lt lik kaliteli bi termos da lazım olabilir.

Ayrıca aldığım ürünlerden 750 lira kar ettim indirimden.K2 outdoor'da sezon sonu The North Face'de %30 indirim devam ediyor çok az ürün kaldı ellerinde.Bence göz atıp işinize yarar bişeyler varsa almanızı tavsiye ederim.

Saygılarımla

Teşekkür ederim.Kaz tüyü 3 in 1 mont ile bu hafta başı 2000 mt yükseliği olan bi bölgeye çıktım.Rotam yaklaşık 20 km gidiş dönüş.1400 metreden sonra hava sıcaklığı yaklaşık 3 , 4 derece idi zirvede ise -1derece ve rüzgarlı . İç katman TNF warm içlik onun üzerine direk montu giydim.Kaztüyünü haliyle orta katman olarak kullandım.Terlediğimi hissetiğim anda montumun önünü açıp elimle iyice yokladım kuruydum.Daha sonra ise sırtımın kurumadığını hissettim.Tek sorunum sırt çantası oldu.Sırtım terleyince zannedersem çanta engel olduğu için sırtımdaki teri dışarı atamadım.Sorunun çanta ilemi alakalı yoksa kaztüyü orta katman ilemi alakalı olduğunu anlamak için bi sonraki yürüşümde orta katman olarak polar kullanıcam.Bakalım ne olcak...

Son düzenleme:
Kaz tüyü kullanmasan da çanta sırttayken ter sorununu hepimiz yaşıyoruz. en iyisi çadırda değiştirmek üzere yedek içlik veya sentetik atlet taşımak. bunun maalesef başka çözümü yok.

Geri