Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
.Geçmiş olsun. Benim TNF Superlight tulum da tüy kaçırıyor fakat hiçbir zaman bu kadar olmamıştı. Size zahmet tulumun bir de genel görünümünü atar mısınız? Piyasada çakma superlightlar da var. Internetten bulma bir fotoğraf da olabilir, model yılını anlamak açısından soruyorum.
Birkaç soru sorayım;
@Batonların Efendisi senin superlight tulum da bu kadar kaçırıyor mu?
- Tulumu hiç yıkanıdınız mı? Yıkadıysanız kullandığınız deterjanlar ve makine programını yazar mısınız
- Tulumu evde nasıl muhafaza ediyorsunuz? Faaliyetten dönünce sıkıştırma torbasında mı duruyor, saklama torbasında mı, ya da asıyor musunuz?
- Tulumu sıfır mı aldınız, kaç defa kullandınız?
selam. tulum daha yeni geçtiğimiz kışa girerken aldım fakat bi kaç faaliyettir kullanıyorum. hiç yıkamadım evde saklama torbasında muhafaza ediyorum. sıfır olarak aldım toplamda beş gece kullandım. kendim il dısındayım elimde olan tam boy olmasada bi resmi var onu paylasım işerde tam boy olarakta yine eklemeye calısırım.Geçmiş olsun. Benim TNF Superlight tulum da tüy kaçırıyor fakat hiçbir zaman bu kadar olmamıştı. Size zahmet tulumun bir de genel görünümünü atar mısınız? Piyasada çakma superlightlar da var. Internetten bulma bir fotoğraf da olabilir, model yılını anlamak açısından soruyorum.
Birkaç soru sorayım;
@Batonların Efendisi senin superlight tulum da bu kadar kaçırıyor mu?
- Tulumu hiç yıkanıdınız mı? Yıkadıysanız kullandığınız deterjanlar ve makine programını yazar mısınız
- Tulumu evde nasıl muhafaza ediyorsunuz? Faaliyetten dönünce sıkıştırma torbasında mı duruyor, saklama torbasında mı, ya da asıyor musunuz?
- Tulumu sıfır mı aldınız, kaç defa kullandınız?
eklemek istedim ürün türkiyede olmadığı için o an beklemek zorunda kaldım yeni sezon bi ürün olduğunu belirtmek isterim..
selam. tulum daha yeni geçtiğimiz kışa girerken aldım fakat bi kaç faaliyettir kullanıyorum. hiç yıkamadım evde saklama torbasında muhafaza ediyorum. sıfır olarak aldım toplamda beş gece kullandım. kendim il dısındayım elimde olan tam boy olmasada bi resmi var onu paylasım işerde tam boy olarakta yine eklemeye calısırım.
bu ana kadar olan hepsinde yasadım evet. cıkan seylere tüyde denemez daha cok tozu andırır cinsten. hayır toparlama yapmadım tulumu her kaldırdıgımda manzara bu şekilde. gerçek anlamda büyük tüylere rastlamak yok denecek kadar az.kumaşından belli bizimkinin aynısı. her faaliyet sonrası mı böyle oluyor? belki de tüyleri tek bir noktada topladınız o yüzden göze fazla göründü?