Bu Terste Bir İşlik Var
Yeni Üye
Merhabalar forumda yeniyim kendime bir bahar kiti toplamayı düşünüyorum kampı amatör olarak yapan birisiyim aprenaz çadırla 5-6 kere kamp yaptım artık profesyonel malzemeler almak istiyorum çanta,tulum,çadır,mat,ocak üstü,propan bütan tüpü vesayre vesayre bir set oluşturdum kendime aşşağı yukarı sizlerden tecrübelerinize dayanarak bana öneri sunmanızı istiyorum kafamdaki set
Çadır:Husky Bret 2 Kişilik
Çanta:Forclaz 500 trekking 70 litre
Mat:Forclaz 500 ag şişme mat
Tulum:Husky Montello -9C -3C +2C ...............................(düşük/orta/yüksek)
Ocak:Nurgaz mikro toros ocak
Tüp:Nurgaz
Tencere:Msr 1,1 lt stainless steel tencere
Bunlara yardımcı olsanız yeterli benim için ana malzemeler bitmiş olacak eklemek istediğiniz şeyler varsa onlarıda yazarsanız çok mutlu olurum
(Bütçe ortalama 3000-3500 tl) ama altında kalırsada olur illa hepsini harcayacam diye birşey yok
Çadır:Husky Bret 2 Kişilik
Çanta:Forclaz 500 trekking 70 litre
Mat:Forclaz 500 ag şişme mat
Tulum:Husky Montello -9C -3C +2C ...............................(düşük/orta/yüksek)
Ocak:Nurgaz mikro toros ocak
Tüp:Nurgaz
Tencere:Msr 1,1 lt stainless steel tencere
Bunlara yardımcı olsanız yeterli benim için ana malzemeler bitmiş olacak eklemek istediğiniz şeyler varsa onlarıda yazarsanız çok mutlu olurum
(Bütçe ortalama 3000-3500 tl) ama altında kalırsada olur illa hepsini harcayacam diye birşey yok