Template errors

• Template public:PAGE_CONTAINER: [E_DEPRECATED] Creation of dynamic property XenGenTr\XGTForumistatistik\XF\Template\Templater::$XT_footer is deprecated (src/addons/XenGenTr/XGTForumistatistik/TL.php:50)

Şehir içi Mont ve bot tavsiyesi

Merhabalar Outdoorhaber sitesini ve forumu yeni keşfettim

bilinçli giyinme ve dış şartlardan asgari ölçüde etkilenerek hayatını devam ettirmeye çalışanlar insanlara danışmak istediğim birkaç konu var.

Hergün metrobüsler ve sair toplu taşıma araçları ile yürüyerek çalıştığım (telefondan ölçümlediğim günde en az 15 bin adım oluyor 20 bine kadar çıkıyor) bir meslek mensubuyum aynı zamanda yürümeyi seven bir insanım.

3 lü giyinme metodunu oldukça mantıklı buldum ve decathlondan aldığım polar yelek ve uzun kolluyu birkaç gündür deniyorum ve istediğim verimi aldım kendimi sıcak tutma açısından.

ihtiyacım olan ilk eşya en dış katmana giyebileceğim yağmur geçirmeyen ve ( windproof da olmasını istiyorum bu konudaki tavsiyelere açığım) çabuk kuruyan bir ürün almak. North face ve Columbia'nın ürünlerini denedim fiyatlarını inceledim 600 liraya kadar ödemem gerektiğini anladım daha amatör ve dağlarda yürüyüş yapmayacak birisi olarak.

daha önceden yazdığınız marmot yazısındaki ürünü bulamadım. Jack wolfskin ve lafuma'nın ürünlerini denemedim ne tavsiye edersiniz?

2. olarak bot daha önce 2 tane timberland giydim ancak bir daha giymeyi düşünmüyorum tasarım daha iyi olsada o amaca uygun değil o yüzden botumuda yukarıda sözü geçen ve tavsiye edilebilecek markalardan almak istiyorum.

Aldığım eşyaları çok uzun süre kullanırım en az 5 yıl özenle bakarım o yüzden almak için yeterli mantıki sebepler bulursam fiyatı karşılayabilirim.

Botuda daha ziyade şehir içinde kullanacağım ergonomik olmasını tercih ederim.

Şimdiden okuyanlara ve cevap verenlere teşekkür ederim.

Geri