Template errors

• Template public:PAGE_CONTAINER: [E_DEPRECATED] Creation of dynamic property XenGenTr\XGTForumistatistik\XF\Template\Templater::$XT_footer is deprecated (src/addons/XenGenTr/XGTForumistatistik/TL.php:50)

RİCA ETSEM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ

ugrjd

Yeni Üye
arkadaşlar daha önce bir kaç kere arkadaşlarla kamp yapma fırsatım oldu şimdi eşimle bu yaz kamp yapmayı ve gezmeyi düşünüyoruz.bunun için bütçemi sarsmadan hem ikimizin hemde1 -2 misafir kabul edebileceğimiz şekilde 6 kişilik ( aılelerle yaz kampları dusundugumuz ıcın ) olimpia avance 3 mevsim çift tente li çadır aldım 800 mm lik
kamp yapacagımız alanlarda 1-2 gece kalmayı planladıgımız ıcın ekstra onlemler onerıler alabılırmıyız yagmur vs.
cadırı degerlendırebilecek olanlar olursa sevırınırım
NOT cadırı aldım artık gerı donusu yok :)))

çadırın altına brandacılarda ucuz kumaş kestirin. alttan delinip yırtılmasın. yağmur için ilave önlem almanıza bence gerek yok. çadırı güzel, gergince kurun.

altı için branda ayarladım nalburdan cevabından sonra
bazı araştırmalar yaptım olası yoğun yağmura karşı ev boyama sırasında yere serilen ,ince bir poşet türü var kullanılabilir mi ? çünkü 800 mm yazıyo çadır özelliğinde.

Netice de çift tenteli bir çadır almışsınız. Aşırı bir sağanak olmadığı müddetçe dış tenteden su geçireceğini düşünmüyorum. Ama altı konusunda emin değilim. Düzgünce kurar ve altında göllenme olmayacak şekilde önleminizi alırsanız sorun olacağını düşünmüyorum.

Geri