Template errors

• Template public:PAGE_CONTAINER: [E_DEPRECATED] Creation of dynamic property XenGenTr\XGTForumistatistik\XF\Template\Templater::$XT_footer is deprecated (src/addons/XenGenTr/XGTForumistatistik/TL.php:50)

Mammut markası yardım

kaan08846

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar bi konuda fikir ve önerlerinizi almak istiyorum Mammut Whitehorn GTX® Men Bot almak istiyorum Önerirmisiniz aranızda kullanan varmı bot nasıl kaliteli mıdır tavsiye edermisiniz detaylı bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim marka olarakta bilgi verirseniz sevinirim iyi forumlar bu arada fiyat 539 TL sizce almalımıyım veya bu ayakkabıya en fazla ne kadar para vermeliyim

selamlar bot oldukça kaliteli bir marka. haftasonu yürüyüşlerde, ayda bir su geçirmezlik sıvısı uygulaman, temiz muhafaza etmen, ıslandığında doğal kurumaya bırakman halinde senelerce idare edecek bir bota benziyor.

Ancak bol çarşaklı rotalarda yürümen halinde çarşak bandı olmadığı için zarar görme ihtimali yüksek. Dikişler açıkta. Sırf hafta sonu yürüyüşler için satın alıyorsan tavsiye ederim.

not: "nikvax waterfroof agent for suede" satın almalısın.tam böyle mi yazılıyordu hatırlamıyorum. google da bulabilirsin.

Geri