Template errors

• Template public:PAGE_CONTAINER: [E_DEPRECATED] Creation of dynamic property XenGenTr\XGTForumistatistik\XF\Template\Templater::$XT_footer is deprecated (src/addons/XenGenTr/XGTForumistatistik/TL.php:50)

Maksimum 800 liraya alınabilecek en iyi 5 mevsim çadır

Vatansever

Yeni Üye
Arkadaşlar en fazla 800 lira ayırabileceğim bir çadır bütçem var. Her mevsim işimi görsün ama özellikle kışın dağda sert havada içine yağmur, kar almasın beni yarı yolda bırakmasın bu tip bir çadır önerebilirmisiniz lütfen. Bu arada çadır tek kişilikte olur iki kişilikte fark etmez benim için. Çok ağır olmasın istiyorum.

Manaslu'yu ben de değerlendirmiştim fakat pollerinin dış katmanın altında olması rüzgar dayanımını olumsuz etkileyeceğinden vazgeçtim. Dış katman'a binen rüzgar yükü pollere ve orada çadıra aktarılıyor ki bu maalesef yelken etkisi yaratıyor.

Bu kış kısmet olursa 30 liralık market çadırı ile lodoslu bir havada Uludağ'da sırtta deli rüzgarda kamp kurup yayınlama projemiz var :D Hani Antartika'ya gitmedikçe acaba pahalı çadırlara boşuna mı para ödüyoruz bununla ilgili bir deneme yapıp sitede yayınlayacağız.

ev iyi fikir, ben haftasonu uludağdaydım Cuma-Cumartesi. O evi şimdi güçlendiriyorlar daha sağlam olacak. İşçilere anahtarını bi yerlere bırakın da kışın sığınalım dedim :)
Gideriz, uludağ'ın pis soğuğunu hep sevmişimdir :)

O eve de mi sahip cikan oldu yuh diyorum ve yaziklar olsun. Kapiya anahtar koyarlarsa skandal olur. Kapisi kilitli siginma evi mi olurmus.

GT-N5100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ev iyi fikir, ben haftasonu uludağdaydım Cuma-Cumartesi. O evi şimdi güçlendiriyorlar daha sağlam olacak. İşçilere anahtarını bi yerlere bırakın da kışın sığınalım dedim :)
Gideriz, uludağ'ın pis soğuğunu hep sevmişimdir :)

Evin tamirine ön ayak olan bir kişiye anahtar durumunu sordum, evin kapısı kilitli olmayacakmış.

Geri