Template errors

• Template public:PAGE_CONTAINER: [E_DEPRECATED] Creation of dynamic property XenGenTr\XGTForumistatistik\XF\Template\Templater::$XT_footer is deprecated (src/addons/XenGenTr/XGTForumistatistik/TL.php:50)

Likya yolu yürüyüş sezonu

Ege

Yeni Üye
Likya yolu yürüyüş sezonu ne zaman başlayıp biter bilgi alabilir miyim?
Yürüyüş için mayıs haziran aylarını mı beklemek gerekir? bir de ekim-kasım mı son aylardır? kısacası hava koşullarından etkilenmek istemiyoruz. Bu sebeple soruyorum.

facebook da Likya Yolu - Lycian Way grubuna üye olursanız çok fazla bilgi alabilirsiniz yol bölge hakkında bilgili kişiler olukça fazla hava koşulundan kastınız ne onuda belirtirseniz daha verimli cevaplar alabilirsiniz ben martın son haftasın da başlayıp hazirana kadar yürüyeceğim yağmur bekliyorum ekim-kasım da yürüyen birisiyle konuştum çok sıcak olduğunu söyledi haziran ayı sıcak olur su sıkıntısı olabilir yani beklentinize göre değişe bilir su meselesi var oda aylara göre değişiyor

Son düzenleme:
Nisan ayinin ilk ya da ikinci haftası Likya Yolu'nun yarısını veya tamamını yürümeyi düşünüyorum. Katılmak isteyen olursa kullanici adımla Instagram'dan yahut buradan iletişime geçebilir.

Geri