Template errors

• Template public:PAGE_CONTAINER: [E_DEPRECATED] Creation of dynamic property XenGenTr\XGTForumistatistik\XF\Template\Templater::$XT_footer is deprecated (src/addons/XenGenTr/XGTForumistatistik/TL.php:50)

Likya Yolu Malzeme Listesi

Amcabey

Yeni Üye
Merhaba

Öncelikle sitede bulunan tüm paylaşımlarınızın hepsini okudum sayılır.
Zaten malzemelerin çoğunu bu yazılar eşliğinde bütçeme göre aldım.

Sonuç olarak yasak filan gelmezse Ekim ayı sonunda Likya yolunu 4 - 5 günlük bir yürüyüş planlıyoruz.

Aşağıda tüm malzemelerimin listesi ve yanıma almayı planladığım malzemeler ve yanlarında ağırlıkları var.

Eksik kalan birşey veya çıkarmamı tavsiye edeceğiniz birşey varmı ?

Ayrıca ilk yardım çantası hazırlarken içine koymam gereken krem ilaç gibi tavsiyeleriniz çok işime yarar.

Şimdiden tşk ederim.

MUTFAK MALZEMELERİÇANTAYA KONULACAKLAR
BAHARATLIK ÇANTA300DEUTER ACT LİTE 50 + 10 L1750
2'Lİ TENCERE210ÇADIR / NATUREHİKE Star River2280
3'LÜ TENCERE610KÖPÜK MAT / NATUREHİKE Z MAT535
PLAKA RÜZGARLIK285ŞİŞME MAT465
TERMOS290ŞİŞME YASTIK176
YEŞİL MATARA112UYKU TULUMU / NATUREHİKE + 15670
BARDAK / KATLANIR SİLİKON712'Lİ TENCERE210
TABAK / KATLANIR SİLİKON170KARTUŞ450
KARTUŞ450BARDAK / KATLANIR SİLİKON71
BARDAK / ALÜMİNYUM83TABAK / KATLANIR SİLİKON170
BIÇAK / BÜYÜK440KAFA LAMBASI89
BIÇAK / COLUMBİA150POWERBANK255
ÇANTALARBATONLAR660
ÇANTA / DEUTER 24 L1400BAHARATLIK ÇANTA300
DEUTER ACT LİTE 50 + 10 L1750BIÇAK / COLUMBİA150
ÇANTA / FORCLAZ 60 L1600LAMBA / ÇİN ASKI60
IŞIKLANDIRMAPOLAR BATTANİYE280
LAMBA / QUECHA ASKI240HAMAK435
KAFA LAMBASI89TRİPOT130
EL FENERİ150PUSULA92
LAMBA / ÇİN ASKI60İP80
ÇADIR MALZEMELERİİLK YARDIM ÇANTASI111
ŞİŞME YASTIK176YAĞMURLUK220
ŞİŞME MAT465TOPLAM9639
POLAR BATTANİYE280
UYKU TULUMU / NATUREHİKE + 15670
UYKU TULUMU / FORCLAZ + 51300
ÇADIR / NATUREHİKE2280
KÖPÜK MAT / NATUREHİKE Z MAT535
ELEKTRONİK MALZEMELER
BLUETOOTH HOPORLÖR155
POWERBANK255
DİĞER
KÜREK500
TESTERE185
KATLANIR SANDALYE965
HAMAK435
TRİPOT130
PUSULA92
İP80
İLK YARDIM ÇANTASI111
PORTATİF MASA1070
GİYİM
BATONLAR660
YAĞMURLUK220

Bir tek polar battaniyeyi anlamadım. 280 gr gerçi çok bir ağırlık değil ama zaten uyku tulumu almışsınız. Yedek çorap ve iç çamaşırı birer adet olmak kaydıyla eklenebilir. Haşere kovucu bir sprey çok işinize yarar. O mevsimde güneş kremine ihtiyaç olur mu, ben çok zannetmiyorum. Şimdilik bunlar aklıma geldi.

ÇADIR / NATUREHİKE Star River 4-5 GÜNLÜK FAALİYET İÇİN AĞIR2280
KÖPÜK MAT / NATUREHİKE Z MAT ŞİŞME MAT VARKEN ÇOK GEREKSİZ 535
ŞİŞME MAT465
ŞİŞME YASTIK 176
UYKU TULUMU / NATUREHİKE + 15670
2'Lİ TENCERE İKİYE AYRILIP YARISINI ALABİLİYORSANIZ BENCE ÖYLE YAPIN210
KARTUŞ DAHA DÜŞÜK GÜÇTE 1 KARTUŞ OLABİLİR.450
BARDAK / KATLANIR SİLİKON71
TABAK / KATLANIR SİLİKON170
KAFA LAMBASI89
POWERBANK255
BATONLAR660
BAHARATLIK ÇANTA HOCAM GURMEMİSİN :) AL 2 TUTAM TUZ TAMAM . GEREKSİZ...300
BIÇAK / COLUMBİA150
LAMBA / ÇİN ASKI 60
POLAR BATTANİYE280
HAMAK 435
TRİPOT BELGESEL , VLOG , BLOG YAPMIYORSAN ÇOK GEREKSİZ .130
PUSULA 92
İP80
İLK YARDIM ÇANTASI111
YAĞMURLUK220

Ayını çadırla gittiğinizi düşünürsek yanlarına yazdığım gereksizler sizi yaklaşık 1,25 kg rahatlatır. Şimdi hocam malzemeleriniz 10 kg. buna kıyafet ,terlik , kişisel bakım ,polar vs eklenince yaklaşık 14 kg olursunuz . Günde kamp için gerekli suyla birlikte 3-4 lt taşısanız 18 kg. olur. Yemekle birlikte 20 kg Ben kamp üstadı falan değilim ama yaptığım faaliyetlerde su, yemek dahil 12 kg üstü olduğu zaman işin tadı biraz kaçıyor . Eğer başlangıç noktasından yola başlayacaksanız tencere,ocak vs almamanı öneririm. Adım başı bakkal , gözlemeci vsvs . Hamak gereksiz aslında ama parkur ortalarında mat serip uyuyan biri olarak hamak taşımaya değer olabilir .

Bir tek polar battaniyeyi anlamadım. 280 gr gerçi çok bir ağırlık değil ama zaten uyku tulumu almışsınız. Yedek çorap ve iç çamaşırı birer adet olmak kaydıyla eklenebilir. Haşere kovucu bir sprey çok işinize yarar. O mevsimde güneş kremine ihtiyaç olur mu, ben çok zannetmiyorum. Şimdilik bunlar aklıma geldi.
Polar battaniye dediğim, decathlon dan aldığım hafif ve fazla yer kaplamayan birşey. Yazlık tulum aldığım için gece yatarken üşürsem diye ve akşam omuzlarıma alırım diye düşündüm. Ama net karar vermedim. Teşekkür ederim yorum için.

Listede
Baharatlık çanta,
tencere setleri (2 kişi çıkacaksanız 1 tanesi yeterli)
termos
yeşil matara
büyük bıçak

gereksiz, fazla ağırlık yapar, almanızı tavsiye etmem.
kafa lambası varsa el fenerine gerek yok
şişme mat için de, almadıysanız eğer forclaz 700 ü tavsiye ederim, aldım kullandım, memnun kaldım.

diğer listesinden sadece ilk yardım çantası yeterli derim. Yiyeceklerinizi abartmadan az az yanınızda taşıyın, bakkaldan marketten alışveriş yaparsınız. Ne kadar hafif, o kadar iyi.

Listede
Baharatlık çanta,
termos
yeşil matara
büyük bıçak

şişme mat için de, almadıysanız eğer forclaz 700 ü tavsiye ederim, aldım kullandım, memnun kaldım.

diğer listesinden sadece ilk yardım çantası yeterli derim. Yiyeceklerinizi abartmadan az az yanınızda taşıyın, bakkaldan marketten alışveriş yaparsınız. Ne kadar hafif, o kadar iyi.
Soldaki liste dolabımdaki tüm ürünler. Sağdaki liste yanına almayı düşündüklerim.

Soldaki liste ile araba ile gezmek gerekir

Listede
Baharatlık çanta,
termos
yeşil matara
büyük bıçak

Forclaz 700 bende kullanıyorum memnunum.Ben uyku tulumunun içine koyuyorum şeklide müsait buna.

Geri