Template errors

• Template public:PAGE_CONTAINER: [E_DEPRECATED] Creation of dynamic property XenGenTr\XGTForumistatistik\XF\Template\Templater::$XT_footer is deprecated (src/addons/XenGenTr/XGTForumistatistik/TL.php:50)

Likya Yolu için rahat bir şişme mat önerisi

emreozkn

Yeni Üye
Arkadaşlar ekim gibi likya yoluna çıkacağım parkurun 200 km'lik bir bölümünü yürümeyi düşünüyorum, tabi ki böyle yorucu geçeceğini düşündüğüm bir parkurda rahat uyumak çok önemli tabi aynı zaman da sırt çantamda bir çok ekipman olacağı için hafifte olmalı bütçe 200-350 arası bir şişme mat olabilir şimdiden çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.

Emre selam,

kamp matları yazısını okumanı öneririm. Orada da yazdığı gibi, ancak 600 liranın üstü rakamlara satılan şişme matlar bir işe yarıyor. diğerleri 200-350 liralık modellerin deniz yatağından çok da farkı maalesef yok.

eğer rahatlık ve hafiflikse tek derdin, yani matın dışarıda görünmesi, çantanın dışında taşıman problem olmayacaksa thermarest ridgerest regular al gitsin.

bu arada sorayım istedim, rotayı st paul yoluna çevirmeyi düşünür müsün? 260 kmlik bir parkur var. likyaya kıyasla daha bakir yerlerden ve antik şehirlerden geçiyor. ben de ekim gibi düşünüyorum.

Thermarest'in NeoAir Venture şişme matını aldım dün, biraz bekledim biraz daha araştırdıktan sonra dün siparişini verdim ve ilk kamp'tan sonra yorumlarımı da sizinle paylaşacağım.
260 Kmlik parkurun hepsinin tamamlayabilir miyiz bilmiyorum fakat 2 kişi çıkacağız kampa eğer ki arkadaşımda olur derse size özel mesajdan dönüş sağlayabilirim hem deneyimlerinizden faydalanırız hemde yol arkadaşı oluruz.
İlginiz için teşekkür ediyorum.

güzel bir mat almışsın. paketindeyken yanına 1,5 litrelik su şişesi koyup çekersen çok sevinirim. bir de cadır kuruluyken çadıra dayayıp diklemesine çekebilirsen süper olur.

faaliyet için kaç gün ayırdınız

Şimdilik aksilik çıkmazsa 10 gün kadar düşünüyoruz ilk etabı tamamlamak adına. Ekte koyacağım yalnız 1.5 litre bir su şişesi bulamadım o yüzden direk 50lik bir cetvelin yanında çektim 30 cm falan aşağı yukarı. :)
Tatonta Yukon 70 + 15 LT Çanta
Thermarest NeoAir Venture Large Şişme Mat
Apenaz 3 Kişilik Çadır
Stanley 1.9 Lt Termos ( Ürün Çok başarılı fakat fazla büyük
Dolomite Bot
İspirto + Gazlı Ocak Tencere ve Su kaynatma Seti
Kamp lambası 80 Lümen
İlk Yardım Çantası ( Ekstra olarak sinek ilacı, ağrı kesici, alerji kremi)
Kişisel Bakım Ürünleri (Diş Fırçası - Macun - Krem vs.)
Bide plajda kullanmak için terlik

http://urun.gittigidiyor.com/spor-o...4hEALw_wcB&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0

Şimdilik aksilik çıkmazsa 10 gün kadar düşünüyoruz ilk etabı tamamlamak adına. Ekte koyacağım yalnız 1.5 litre bir su şişesi bulamadım o yüzden direk 50lik bir cetvelin yanında çektim 30 cm falan aşağı yukarı. :)
Tatonta Yukon 70 + 15 LT Çanta
Thermarest NeoAir Venture Large Şişme Mat
Apenaz 3 Kişilik Çadır
Stanley 1.9 Lt Termos ( Ürün Çok başarılı fakat fazla büyük
Dolomite Bot
İspirto + Gazlı Ocak Tencere ve Su kaynatma Seti
Kamp lambası 80 Lümen
İlk Yardım Çantası ( Ekstra olarak sinek ilacı, ağrı kesici, alerji kremi)
Kişisel Bakım Ürünleri (Diş Fırçası - Macun - Krem vs.)
Bide plajda kullanmak için terlik

( Bu ürün içinde görüşlerinizi alabilir miyim )

http://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoor/the-north-face-m-exploration-convertible-pantalon-302822630?pkw=&pmt=&sc_gcsp=gg&ggmktg=PaidSearch*PLA*232253367*22324026207*58375878207*{type}*302822630*aud-348814404171:pla-79003418487&gclid=Cj0KCQjwgIPOBRDnARIsAHA1X3RyHL6puO2NQsMv2B9dRd3sh0-Tbb_jEzKLE941Ojnf2mJvpR1TkNUaAm4hEALw_wcB&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0

Arkadaşlar ekim gibi likya yoluna çıkacağım parkurun 200 km'lik bir bölümünü yürümeyi düşünüyorum, tabi ki böyle yorucu geçeceğini düşündüğüm bir parkurda rahat uyumak çok önemli tabi aynı zaman da sırt çantamda bir çok ekipman olacağı için hafifte olmalı bütçe 200-350 arası bir şişme mat olabilir şimdiden çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.
Mail Adresiniz varsa direk oraya atayım siteye koyamıyorum fotoğrafları

Geri