Template errors

• Template public:PAGE_CONTAINER: [E_DEPRECATED] Creation of dynamic property XenGenTr\XGTForumistatistik\XF\Template\Templater::$XT_footer is deprecated (src/addons/XenGenTr/XGTForumistatistik/TL.php:50)

Kışlık bot tavsiyesi

rys123

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba.Aranıza yeni katıldım.Hakkari'de memurluk yapıyorum.Malum burda kışlar çok sert geçiyor ve kar aylarca yerden kalkmıyor.Yeri geliyor 4-5 saat dışarda bulunuyorum.Şuanda kullandığım cat bot hem kayma yapıyor hemde sıcak tutmuyor.Bana önerebileceğiniz yere sağlam basan,karda buzda kaymayan,ayağımı sıcak tutucak,hafif ve kaliteli bot varmıdır? Bakındım baya ama bu botlarında sanırım çok çeşitleri var.Günlük kullanım için arıyorum daha çok,bütçe 500 lira,şimdiden teşekkür ederim.

Hakkari'ye selamlar,

Keen Durand öneririm. Yalıtımı oldukça iyi. Rahat da bir bot. Yarın numara büyük alın ki hem sıkmasın kan dolaşımı engellenmesin hem de botun içinde durağan sıcak hava oluşabilmesi için bir boşluk olsun.

keen-durand.jpg

Bu botun eski modelini kullanıyorum. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Kayma konusunda karda başarılı ancak buzda her ayakkabı bot kayar, onun için yürüyüş çivileri satılıyor o da çok teferruatlı en iyisi dikkatli yürümek.

Hakkari'ye selamlar,

Keen Durand öneririm. Yalıtımı oldukça iyi. Rahat da bir bot. Yarın numara büyük alın ki hem sıkmasın kan dolaşımı engellenmesin hem de botun içinde durağan sıcak hava oluşabilmesi için bir boşluk olsun.

Ekli dosyayı görüntüle 152

Bu botun eski modelini kullanıyorum. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Kayma konusunda karda başarılı ancak buzda her ayakkabı bot kayar, onun için yürüyüş çivileri satılıyor o da çok teferruatlı en iyisi dikkatli yürümek.

Botu beğendim hocam,yalnız en küçük 41 numara gözüküyor.Ben 40 numara giyiyorum.Kalıpları nasıldır acaba?41 alsam büyük gelir mi dersin? Birde başka tavsiyelere de açığım,teşekkür ederim.

Gezinirken the north face m chilkat ıı modeline rastladım.Bu bot için yorumunuzu alabilirmiyim hocam?

Ustadlar bende kislik bot ariyorum konu kirliligi olmasin diye buradan sormak istedim konuyu acan arkadas sormus north face mchilkat ıı modeli benimdw hosuma gitti tavsiye edermisiniz

Geri