Template errors

• Template public:PAGE_CONTAINER: [E_DEPRECATED] Creation of dynamic property XenGenTr\XGTForumistatistik\XF\Template\Templater::$XT_footer is deprecated (src/addons/XenGenTr/XGTForumistatistik/TL.php:50)

jack wolfskin botlari ?

kaşif07

Yeni Üye
https://www.jack-wolfskin.com/mtn-attack-6-texapore-mid-m/4017572.html bu ürünü düşünüyorum genellikle şehir hayatinda kullanmak arada sirt cantasiyla kampa yada yürüyüşe giderken kullanmak için beni cezbetti sizce alinirmi fiyati750tl civarlarinda uzun ömürlü olurmu yoksa diger markalar gibi hemen dagilirmi hemen dagilma yüzünden birkac yildir pahali markaların ayakkabilarini almiyorum her yil aldigim nike adidas gibi ayakkabılar 6-7ayda gunluk kullanimda patliyor o yuzden 2yildir kinetixle devam ediyorum ve saglam ucuz sonuca gelirsek beni2-3yil idare edermi yoksa diğer markalar gibi dayaniksiz mi? ve alirsam 1numara buyuk almama gerek varmi hep dagda gezmicem

Son düzenleme:
Bir arkadaşım Jack Wolfskin'in bir trekking ayakkabısını yıllarca tepe tepe kullanmıştı. Hem gündelikte hem doğa yürüyüşlerinde. Ve son derece memnundu. Ama model adı neydi onu bilmiyorum. Aslında Jack Wolfskin fena marka olmamakla birlikte forumda en az adı anılan marka diyebilirim. Bunun nedeni piyasada çok fazla sahtesinin bulunması olabilir. Gerçi TNF ve Columbia'da bu durumdan nasibini alıyor ama.
Özetle ben Jack Wolfskin'in öyle birkaç ayda dağılacak bir bot üreteceğini düşünmüyorum.

40-40.5-41-42-42.5numaralari var ben 41giyiyorum normalde 42mi almaliyim ve athlericxone guvenilirmi yara sportivr?

Numara konusunu bence direk deneyerek belirleyin. Böyle uzaktan 1 numara büyük al demek memnuniyetsizliğe sebebiyet verebilir. Önemli olan sizin ayağınızda rahat etmeniz. Athleticzone'un iyi bir firma olduğunu düşünüyorum. Daha önce 2-3 kez alışveriş yapıp birinde iade-değişim sürecine girip, ilgi-alakalarından son derece memnun kaldığım bir firma. Sportive ise hiç alışveriş yapmadığım için yorum da yapamayacağım bir satıcı. Tecrübesi olan varsa paylaşabilir.

Geri