Template errors

• Template public:PAGE_CONTAINER: [E_DEPRECATED] Creation of dynamic property XenGenTr\XGTForumistatistik\XF\Template\Templater::$XT_footer is deprecated (src/addons/XenGenTr/XGTForumistatistik/TL.php:50)

İzmir'de tırmanış duvarı var mı?

Metin Ogür

Yeni Üye
İzmir'de açık veya kapalı tırmanış duvarı var mı? Giriş için ücret mi ödüyoruz, yoksa elimizi kolumuzu sallayarak girebilir miyiz?

izmirli tırmanıcıların kanayan bir yarasıdır bu konu.sorulara sırasıyla cevap vermek gerekirse izmirde ticari mekanlardaki mini (amatör) duvarları saymazsak açık tırmanış duvarı yok diyebiliriz.kapalı mekan konusuna gelince ege üniversitesindeki boulder duvarı,gidip görmedim ama yaşar üniversitesindeki tırmanış duvarı(var olduğu söyleniyor)ve ticari amaçla açılmış bornovadaki küçükduvar haricinde benim bilidiğim başka tırmanış duvarı yok.ege üniversitesindeki boulder duvarını öğrenciler ve bir dağcılık klübü haricinde kullanma şansınız yok.ona keza yaşar üni dekininde sadece öğrenciler kullanabiliyor diye biliyorum.küçükduvar ı ise ücreti karşılığında gidip kullanabiliyorsunuz.tabi oda sadece boulder amaçlı 3,60 mt yüksekliğinde bana göre oldukça yetersiz bir mekan.gerçi cesaret edip böyle bir mekan açmaları bile oldukça başarılı bence.bunlar dışında bir klübün ciddi bir projeyle kapalı mekanda bir duvar hazırlığı olduğunu biliyorum.oda yapılmadan isim vermek istemem.bunlar dışında izmirde bir mekan varsada bende bilmek isterdim,herkese iyi tırmanışlar.

Ege üniversitesi dağcılık kulübü ile şahsen yüzyüze iletişim kurun, duvarı kullandırtırlar bir sorun olacağını zannetmiyorum.

selamlar... tırmanış konusunda küçük duvar var izmir de internet sitesine bkıp araştırabilirsin... aylık ve günlük fıyatları var baslangıc olarak gıdebılırsın ;) ege üniv 'nin duvarı var ama tırmanış klübüne baglı hatta dağcılık klubu kullanamıyor 2 kola ayrılmış durumda ege üniv de... izmir de tırmanış duvarı yok ama son yıllarda baya ragbet oluşmaya başladı tırmanısa onumuzdekı senelerde rahat olucaz :)

Geri