Template errors

• Template public:PAGE_CONTAINER: [E_DEPRECATED] Creation of dynamic property XenGenTr\XGTForumistatistik\XF\Template\Templater::$XT_footer is deprecated (src/addons/XenGenTr/XGTForumistatistik/TL.php:50)

Günlük Kullanım Bot tavsiyesi Hk.

Fevcin

Yeni Üye
Merhaba,

Fatih ben Bursa'dan herkese selamlar..

Spor yapmadığım halde Outdoor bot giymeyi seviyorum :) Bursa'nın yoğun kar ve yağmur yağışlarında sorunsuz kullanabiliyorum, belki ilerleyen zamanlarda sporlarına da merak sararım.

Sizden yardım istediğim konu aşağıda linkini verdiğim bot için ;

http://www.decathlon.com.tr/starcross-iii-gore-tex-su-gecirmez-erkek-botu-id_8208222.html

Vibram taban normal hayatta kullanıma pek uygun değil tarzında yazılar okudum, asfaltta kayma vs olabilirmiş?

Siz ne diyorsunuz bu konuda.?

Tşkler.

Fatih almışken Asolo, Dolomite, Bestard gibi markalar arasından bir seçim yap.. 100 - 200 lira fazla ödersin fakat verdiğin linkteki ürün 2 yılda dağılır, bu markaları 4-5 sene giyersin. Hem belli mi olur, belki inceden doğa yürüyüşlerine de başlarsın.

Fatih almışken Asolo, Dolomite, Bestard gibi markalar arasından bir seçim yap.. 100 - 200 lira fazla ödersin fakat verdiğin linkteki ürün 2 yılda dağılır, bu markaları 4-5 sene giyersin. Hem belli mi olur, belki inceden doğa yürüyüşlerine de başlarsın.

çok teşekkür ederim. fakat ani bir karar ile dün salomon XA 3D aldım.)

testlerini falan izledim gayet iyi ama bakalım hayırlısı artık.

Bot almak için yola çıkmıştım sanırm koşu ayakkabısı alarak eve geldim :)

Son düzenleme:
merhaba;

konforlu, ayağı kuru tutacak yürüş botu ihtiyacım vardı.

doğru ürünü almak için arama yaparken bu foruma rastladim.

paylaşılan tecrübe ve bilgiler faydalı oldu.

hangi markayı alacağımı bilmiyordum fakat, jacjk wolfskin ve nortface ALMAYACAĞIMI BİLİYORDUM

arama esnasında teknik ayakkabı tanımlamasını öğrendim.

aylar öncede niyetlenmiştim, önceki aramamda merrel markasını beğenmiştim ama iki gündür okuduğum yorumlar soğuttu.

salamon markasını beğendim
500 600 800 verebilecek durumum olduğu için rahat rahat pek çok markayı inceleyebildim.

internet online satış fiyatları iyi,fakat teslimat sorunu var. ingiltereden alsaniz garanti gelir fakat, istanbul dan marmarise sorumsuz gideceğinin garantisi yok.

stokda olmayan ürüne ödeme alma durumu yaygın olumsuzluk olarak ön plana çıkmış durumda.

FİYATLAR ŞAHANE FAKAT
Adres telefon kimdir MEÇHUL
şüpheli durum ?

salomonayakkabı nokta net

numara adres var, belliki ana dağıtıcılardan,ÇAĞRI MERKEZLERİ BAŞARILI. TELEFONDA VE ONLİNE OLARAK İYİ DESTEK ALDIM.

sportive com tr

BU İKİ WEB ADRESİ, FORUMLAR, ANA BAYİLER İNCELEDİM.

sanal dünya içime sinmedi..

veeee

kadıköy iş merkezine gittim bu sabah. üç mağaza gezdim.

andautdoor.bayisi EKvator'dan dolomite aldım. tecrübeli olmadığım için mağaza sahibine ne için bot istediğimi, beklentimi ve hedefimi anlattım.

önerdiği botu 500 TL ye satın aldım

dolomite civetta
internet satış fiyatı 659 TL

https://www.andoutdoor.com/outdoor-civetta-pro-gtx-antracite-ayakkabi--100060.aspx

yarın deneyeceğim ve tecrübemi tekrar paylaşacağım.......

Ekli dosyalar

• P_20171024_200543.jpg
    P_20171024_200543.jpg
    1.7 MB · Görüntüleme: 6
yoğun arama yapmama rağmen dolomite markasını duymamış olmam şaşırtı.

populerlikden, populer şeylerden tiksinirim. bu sebeple reklam pompası markalardan uzak durdum.

Geri