Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
almadan önce cok arastırdım altimetresi için uçaktakiler kadar hassas oldugunu söyleyen yorumlara denk geldim ancak beni şaşırtan yönlerine son zamanlarda şahit olmaya başladım. detaylı karsılastırmalar yapıcak fırsatımda olmadı hiç. ama yazan arkadaslar olursa bizde aydınlanmış oluruzAynisinin sapphire modeli var yalovada deniz seviyesinde kalibre edip uludag zirvede baktim 70 mt hataliydi. Garmin gps de goturdum yanimda 3 mt hata ile en yakin sonucu el tipi gps verdi.
Suuntolar bisiklet kosu yuzme gibi aktiviteler icin uygun. Dagda süs niyetine tasinir.
yeni model ve iyi olam kamera kazanırgeçen seneden beri iyi bir kameram yok, yakında satın alınca iki cihazı yanyana koyup hangisi ile ne yapılabilir anlatmayı planlıyorum.
handikapları konusunda aydınlatılıca yönünde bi başlık vardı face sayfanızda ama gerçekleşmedi sanırım. yaparsanız cok faydalı oluca kanaatindeyim.yeni model ve iyi olam kamera kazanır. goprodan şaşmamanızı öneririm.
handikapları konusunda aydınlatılıca yönünde bi başlık vardı face sayfanızda ama gerçekleşmedi sanırım. yaparsanız cok faydalı oluca kanaatindeyim.