Template errors

• Template public:PAGE_CONTAINER: [E_DEPRECATED] Creation of dynamic property XenGenTr\XGTForumistatistik\XF\Template\Templater::$XT_footer is deprecated (src/addons/XenGenTr/XGTForumistatistik/TL.php:50)

Finike-Demre rotası dikkat edilmesi gerekenler

Arkadaşlar herkese merhaba , uzun zamandır yokum forumda. Admin arkadaş sağolsun sayesinde çok rahat bir yürüyüş geçirdim . Finike-Demre arası dikkat edilmesi gerekenler yazısını da okudum . Sormak istediğim finikeden yola çıkıp ( 7 lt su ile çıkmak istiyorum ) gece tek başıma kamp yapmayı düşünüyorum . Bu rotada kurt , ayı vs daha önce bir vaka yaşandı mı ? Sizce tehlikeli mi ? Max yük şu dahil 10-11 kg olacak . ( Fazla malları arabada bırakacağım ) Demre tarafında seraların çıkışındaki 4 km lik asfalt yolu yürümeyi düşünmüyorum .Tavsiyeleriniz nelerdir ?

Tek yürümek istememim sebebi kendi tempoma göre gitmek istiyorum , sabah kalkınca rahatça tuvalete gitmek istiyorum :) Bunun dışında yolun belli bölümlerinde ormanda uyuyorum . Keyif benim olayım yani . Tavsiyeniz nedir ?

Şu an bölge çok sıcak. Eylül ayındayız fakat sıcak ve nem Temmuz ve Ağustos aylarındaki gibi çok bunaltıcı. Mümkünse planınızı Ekim ayına erteleyin. Yükseldikçe ormana girip gölgeden ve yüksek irtifadaki düşük nemden yararlanacaksınız, ancak beni dinleyin, en azından Eylül sonuna erteleyin. Domuz dışında hayvan yok. Baton kullanırsanız sesten ürkeceklerdir. En azından sürpriz karşılaşma yaşamazsınız. Bir de gece çadırı terk ederken (tuvalet, vs) mutlaka fermuarı tam kapatın. Sabah çadırı toplarken altını kontrol edin, iyice silkeleyin. Akrep, yılan oldukça aktif şu sıralar. Şimdiden kolay gelsin.

Geri