Template errors

• Template public:PAGE_CONTAINER: [E_DEPRECATED] Creation of dynamic property XenGenTr\XGTForumistatistik\XF\Template\Templater::$XT_footer is deprecated (src/addons/XenGenTr/XGTForumistatistik/TL.php:50)

Ferrino Phantom 2 çadır hk.

Aytachaslan

Yeni Üye
Merhaba. Arkadaşlar kampçılık hakkında yeniyim. Ve bütün malzemelerimi aldim. Fakat çadır konusunda içime şüphe düştü.
Bisiklet kullanıcısıyım onun için hafif olan ve izmir de kullanabilecegim çadır olarak mağazadan ferrino phantom 2 yi önerdiler. Aldim. ürün 3 mevsim olarak gözüküyor. ürün hakkında net te hiçbir kullanıcı yorumu bulamadım. Bende tecrübeli olmadığım için konuyu sizlere danışmak istedim.

Sizce bu çadır batı ege bölgesinde bana 4 mevsim yeterli gelir mi? Değiştirme şansım var. değiştireyim mi?

Şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba,
Gidip de 3000 metrede kışın kamp kurmadıkça Türkiye'de her mevsim kullanabilirsin. Yalnız bir de şöyle bir çadır var ki bisiklette toplam ağırlığı 1 kilo hafifletmek (senin olayda 1.1 kilo) oldukça büyük kazanç sayılıyor. http://www.dogaspor.net/THE-NORTH-FACE-O2-CADIR,PR-236188.html
TNF O2 Çadır 1 kilo ağırlığa sahip. Peşin ödemede satın aldığın çadırla arasında 100 küsür lira fiyat farkı var. Eğer iade imkanın varsa bunu satın almanı öneririm. 1 kilo ciddi düşük bir ağırlık.
Elbette Phantom kadar iyi yalıtımı olduğu söylenemez. İçeri bir miktar rüzgar alabilir Yalnız İzmir ve güney sahillerinde kamp yapacaksan O2 yeterli gelecektir.

Umarım aklını daha fazla karıştırmamışımdır.

Merhaba,
Gidip de 3000 metrede kışın kamp kurmadıkça Türkiye'de her mevsim kullanabilirsin. Yalnız bir de şöyle bir çadır var ki bisiklette toplam ağırlığı 1 kilo hafifletmek (senin olayda 1.1 kilo) oldukça büyük kazanç sayılıyor. http://www.dogaspor.net/THE-NORTH-FACE-O2-CADIR,PR-236188.html
TNF O2 Çadır 1 kilo ağırlığa sahip. Peşin ödemede satın aldığın çadırla arasında 100 küsür lira fiyat farkı var. Eğer iade imkanın varsa bunu satın almanı öneririm. 1 kilo ciddi düşük bir ağırlık.
Elbette Phantom kadar iyi yalıtımı olduğu söylenemez. İçeri bir miktar rüzgar alabilir Yalnız İzmir ve güney sahillerinde kamp yapacaksan O2 yeterli gelecektir.

Umarım aklını daha fazla karıştırmamışımdır.

İlginiz için teşekkür ederim. dediğiniz gibi ege bölgesinde dört mevsim bizim işimizi görecekse degistiririm. Problem olmaz.

Aklımı karıştırmaktan cok, sapla samanı ayirdiniz demek daha doğru olur. Daha net oldu düşüncelerim. Şu an sadece ağırlık için değişiklik yapmaya karar vermem lazım.

Teşekkürler tekrardan.

Geri