Template errors

• Template public:PAGE_CONTAINER: [E_DEPRECATED] Creation of dynamic property XenGenTr\XGTForumistatistik\XF\Template\Templater::$XT_footer is deprecated (src/addons/XenGenTr/XGTForumistatistik/TL.php:50)

Evolite markası hakkında

yilmaz

Yeni Üye
Bu marka hakkında bilgi bulamadım. Aurora modeli kaz tüyü uyku tulumunu almayı düşünüyorum. -10 konfor derecesi var ama güvenilir mi bilmedim. Kullanan yada marka hakkında bilgisi rica ediyorum.

2nci hatta 3ncü sınıf sözüm ona marka. bahriyeli bu ürünleri çin'den ithal ediyor. evolite diye de bir marka uydurmuşlar.

ürün hakkında olumsuz yorum yapamayacağım eğer vaat ettikleri gibi -10 comfort ise fiyata göre fena sayılmaz. Ancak 1600 gram -10 comfort kaz tüyü bir tulum için ağır sayılır, demek ki düşük kalite kaz tüyü ve iddia ettikleri gibi %10'dan fazla kuş tüyü kullanmışlar.

Teşekkürler. Dediğiniz gibi fiyat bakımından cazip gelmişti. Kullanan birileri denk gelmezse ilk değerlendirmeyi kullandığımda ben yaparım.

Tekrar merhabalar. İlk mesajda bahsettiğim Evolite Aurora modelinden ağırlığı yüzünden vazgeçtim. Mevcut sentetik tulumum 2200gr. agırlığında. Yani yalnızca 600gr kar sağlıyacaktım. O yüzden yine aynı markanın Cocoon 300 modelini satın aldım. Bu tulum için kullanıcı yorumu ararken Evolite, Eusebio ve İnesca nun aynı markalar olduğu kanaatine vardım. Ancak yinede marka hakkında iyi/kötü henüz yorum yapabilecek tecrübeye sahip değilim.

Geleyim tulum hakkındaki izlenimlerime. Öncelikle tercih sebebim sırasıyla fiyat, boyut/ağırlık ve konfor derecesini en optimum olarak görmemdi.
Olumlu yanları:
* Kaz tüyü tulumlar arasında daha ucuz bir tulum görmedim.
* Tulum yaklaşık 930gr.
* Boyutlar için aşağıdaki fotolar yeterli olacaktır sanırım
* Balkonda deneme fırsatım oldu. Termometre 4-5 dereceyi gösterirken atlet ve şort ile üşümeden tulumda yarım saat geçirdim (hatta tulumun içi 3-4 derece daha soğuk olsaydı yinede rahatsız olmazdım sanırım).

Olumsuz olarak:
* Fermuarı dikkatli kullanmak gerekiyor. Çekerken uç tarafını tulumun içine doğru tutarak çekmezseniz, tulum kumaşının yada fermuar koruyucu kumaşın sıkışması işten değil.
* 175 boyunda ve 90 kiloyum. Tulumun göğüs kısmı biraz dar geldi. Öyle ki sırt üstü yatıp kollarımı yana saldığımda vücudumdan ayırmam mümkün olmadı. Cenin pozisyonunda yatarken çok problem olmadı.
Sonuç:
* Çadır içi 1-2 derece oluncaya kadar kullanabileceğimi düşünüyorum. Özellikle benden daha ince :) bir vücut yapısına sahipseniz, bahsettiğim kriterler göz önüne alındığında mantıklı bir seçim gibi görüyorum.
20170106_022821.jpg 20170106_022923.jpg 20170106_023233.jpg

Geri