Template errors

• Template public:PAGE_CONTAINER: [E_DEPRECATED] Creation of dynamic property XenGenTr\XGTForumistatistik\XF\Template\Templater::$XT_footer is deprecated (src/addons/XenGenTr/XGTForumistatistik/TL.php:50)

Eldiven Ve Çanta Tavsiyesi

consequentlly

Yeni Üye
Oncelikle herkese merhaba trekking ve outdoor sporlarına yeni başlayan biri olarak aranıza yeni katılmış bulunmaktayım. Sizlere bir kaç sorum olacaktı. Trekking faaliyetlerinde aldığım basit eldivenin içinde elim neredeyse donacak kadar çok üşüyor. Bunun için olabiliyorsa rahat ama önceliği elimi sıcak tutacak bir eldiven tavsiyesi rica ediyorum. İkinci isteğim ve sorum ise birincisi outdoor çantası ağırlıklı olarak trekking yapacak biri için kaç litre çanta yeterli olur. İkincisi outdoor çantası nasıl olmalı nelere dikkat edilmeli. Üçüncüsüyse Fayda ve fiyat oranına göre veya bu işte iyi bir çanta tavsiye edebilir misiniz? Son sorum ise yurt dışından ürün getirmek mantıklı ve ucuz mu? Sportdirect adlı bir sitenin uygun fiyatlı olduğunu duymuştum.

Merhaba;

Sırası ile önce size iki tane eldiven tavsiyem olacak.Eğer elleriniz çok üşüyorsa 1. sırada yazdığım eldiven daha iyi bi seçim olacaktır.

1- http://www.k2outdoor.com.tr/Montana-Su-Gecirmez-KayakSnowboard-Eldiveni-Kis-2015-16,PR-5731.html
2- http://www.k2outdoor.com.tr/Pamir-WindStopper-Etip-Eldiven-Kis-2015-16,PR-2586.html

Çanta konusuna gelince, benim şahsi fikrim kişinin gideceği hedeflediği yerlere göre çanta almasıdır.Çantada öncelikle çok ağır olmaması, omuz ve sırt kısımlarında destek bulunması önemlidir.Kendim uzun süreli olmayan günübirlik doğa yürüyüşlerinde en fazla 30 lt çanta benim işimi görüyor.Daha büyük hacimli çantalar dediğim gibi taşıyacağınız ekipman ile alakalı olacaktır.Kullanım yerini ve şartlarını bilsem size bi kaç model tavsiye edebilirim.

Yurtdışı alışveriş meselesinde ise bildiğim kadarı ile 70 veya 100 dolar üzeri gümrük vergisi ekleniyor ve fiyat yine aynı türkiye'deki gibi oluyor.Ayrıca yurtdışı alışverişinde şuan en popüler sitelerden biri olan aliexpress.com da incelediğim kadarı ile markaların çoğunun taklit ürünleri var o yüzden güvenemiyorum şahsım olarak.Benim tercihim sezon indirimlerinden faydalanarak türkiye deki tanınmış outdoor mağazalarından alışveriş yapmak.Çünkü her çeşit ve her bütçeye uygun malzeme satan siteler var.Forumdaki şu konuya göz atabilirsiniz.

forum.outdoorhaber.com/konu/turkiyedeki-en-guvenilir-outdoor-magazalari.82/

Geri