Template errors

• Template public:PAGE_CONTAINER: [E_DEPRECATED] Creation of dynamic property XenGenTr\XGTForumistatistik\XF\Template\Templater::$XT_footer is deprecated (src/addons/XenGenTr/XGTForumistatistik/TL.php:50)

Çadır

atcmurat

Yeni Üye
Herkse mrb bir süredir mevcut çadırımı değiştirmek üzere yeni çadır bakıyorum ve aşağıdaki çadıra denk geldim ama satıcı kışın kullanmaya uygun olmadığını belirtiyor.Ancak ben su geçirmezliğinin iyi olduğunu ve sert rüzgar olmadığı sürece bir sorun yaşamayacağımı düşünüyorum.Sonuçta çadır beni ısıtmayacak ancak kafamda karışmadı değil.Sizin görüşleriniz nelerdir acaba ? Husky bizam a göre daha hafif ve çift bagaj olduğu için bana cazip geldi

https://urun.n11.com/kamp-cadiri/loap-foss-2-iki-kisilik-cadir-P297245555

Merhabalar,
Loap'ın bu modeli 3 mevsim bir çadır. Sizin de belirttiğiniz gibi (bu da dahil) üç mevsim çadırlar, sert rüzgara/tipiye maruz kalmadığınız müddetçe kışın da gayet kullanılabilirler. Husky gibi Loap'ta Çekyalı bir üretici ve bu iki marka oldukça yakın kalitede ürünler üretiyor bence. Bizam da güzel çadır ancak söylediğiniz gibi çift bagaj büyük avantaj. Zaten onun dışında pek te bir farkları yok. Özetle kışın kullanabilirsiniz.

Geri